<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 北極熊---強勢回歸 !!!
返回列表 回復 發帖
見你為上26fun而去網吧開ac
* U/ p) \/ z8 S3 x: ]2 m2 N雖然可見你為人無聊加頑固...同空閒...
, q  V# B6 P7 g; F+ F  i5 V但勇氣,臉皮以及對26fun ge熱衷都一值嘉獎
Originally posted by cheery at  02:11 AM:% C( B- A' |7 E% }
見你為上26fun而去網吧開ac
* \% h  F2 E8 B: x& E7 O雖然可見你為人無聊加頑固...同空閒...
* b. {$ }, |; }# ?- r但勇氣,臉皮以及對26fun ge熱衷都一值嘉獎
+ ]2 `; N0 _  d+ N
/ l- I- F, |- c
你正在說另外一個人嗎? 那個老祖宗呢!
Originally posted by BOYDWAN at 2008-6-23 11:03 PM:
3 o( E% u/ \8 a( J' ~: u* E- N5 M, U8 D4 H" t% U$ h
加分, 只係希望呢個會員經過教訓之後以後知道應該點做, 佢唔係因為唔受EF 歡迎而被ban, 而係因為佢喺唔適當嘅場合講唔適當嘅嘢.
! c% S/ Z9 M6 |5 }! n加分, 係要呢位會員同其他版友明白, 只要係有心留喺EF 玩, 肯付出就一定任何時侯都有佢嘅藉位, 佢過往嘅付出絕對唔會白費.
* o& O3 V! G6 g: u我所做嘅, 就係要會員明白, EF唔會離棄會員, 只希望會員會更珍惜呢度.- i7 P% }3 P5 F! r

; f9 C/ @4 I6 b, x1 Q+ ~可能版友你會覺得吹水無乜特別, 但如果一個可以令其他人有迴響嘅會員, 佢嘅存在, 已經係論壇珍貴嘅資源, 區區分數又算得係乜?
( T9 }' M1 F2 P8 f$ g0 o2 v" [
( f6 ^5 K$ F) l0 |咁你最好提佢應該respect 其他會員, 政見睇法唔同都唔使話人全家同叫人去死. argue 一定有但唔需要咁毒..............再係咁唔單至吸引唔到人嚟, 仲會趕客.........你估EF係爛仔集中營呀.............唔係個個都好似你咁大方, 乜都可以一笑置之.........起碼我就做唔到啦
Originally posted by BOYDWAN at 2008-6-23 23:20:
% I1 |. o0 O: h& `" H8 J) Q! E9 x" R: {( W6 D  C' z. n1 j3 U& @

1 i9 w. N, h! \
! @9 z) ?$ G' w' ^- z我有狂加佢咖! 不過佢個衰...
5 q( r% A) a8 Z/ j8 V
& [1 ~8 N' o4 R* }
甘仔都唔理d分既
; V: J8 F% U2 N8 h/ L一路加 一路比人扣4 e2 z1 H, z7 @8 G$ ?( g" d
幫佢唔到
Originally posted by belibala at 2008-6-24 02:19:
0 y: u9 h4 k1 n/ C+ B+ k) N
5 h% m) N0 G2 e+ _- ^0 c/ F; l$ s0 z% v/ R+ c, r+ U9 S# j
咁你最好提佢應該respect 其他會...
* u8 \4 u5 h. A1 v/ E
% p% m9 h1 |. q3 D
大炮 jen 份人 係口直心快
- u& z9 I# H  v; ^扣多佢幾次分 佢都味驚過
4 {$ M% v! ]7 E; U4 T3 h提下佢 講野留一線
甘國武....
3 ]) _4 A7 ?3 R! G# D' O! Gjen01....
, ?( s7 F" W. G# z: h, x. L
: \, ^2 n0 j) @& R  A7 r3 Z, n7 BEF真係江山代有人才出......
揷爆鄧麗欣、鍾欣桐、黃婉伶、薛凱琪、關心研、鄭融、劉心悠、董敏莉、應采兒、陳文緩、林嘉欣、官恩娜、陳自瑤、陳法拉、廖碧兒
Originally posted by feuosma at 2008-6-24 02:33:: r$ c, g$ k( M9 |. i0 U
甘國武..../ |* g! g" k. d  i
jen01....- e$ x4 P& z3 P
3 P* ]: m/ Y# H: @" J6 I8 ]& v* ]
EF真係江山代有人才出......
2 m" G9 d/ H7 L0 ?5 z
甘仔見到跳樓都似
Originally posted by feuosma at 2008-6-24 02:33 AM:. X- p3 R% a  `7 \8 B6 d1 [6 N, G
甘國武....
4 V* |4 m3 ~  ?9 c) d8 D5 cjen01....' [3 i6 s, T  P1 O$ x* g+ ?
2 L9 Z- h5 g/ S/ `* [9 U1 ^
/ R- _, Y+ c" _" I* S
有野同你談 , 速速去頑童
Originally posted by feuosma at  02:33 AM:- F4 Q& y. j; f7 S) h
甘國武....
& ^3 u' u* W$ j# Fjen01....5 s  ]# y, l1 ?, B; E0 ?4 `
9 I4 x( k) I) z# n
0 N/ t' q( {( k

! P9 |/ X+ x+ Q0 ?他們會不會是同一人? 這裏的人都很cunning , 有很多分身帳號
Originally posted by playbr2 at 2008-6-24 02:40 AM:
0 L, p' A4 [9 b( H- n: B* b
) I2 z6 {" m: K4 e6 {; q3 z9 K( J! j9 B
他們會不會是同一人? 這裏的人都很cunning , 有很多分身帳號
( ]( C6 X/ Q9 I
一定唔會 , 最多開多一個以傋不時之需
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 北極熊---強勢回歸 !!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。