<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by singgeihot at 2005-6-20 02:51 AM:
- D; _' I7 I3 z3 Q
7 x+ w% G- ]8 Z+ n喂, vivi 姐姐, 我嗰度有分泌, 仲好痕添, 點算呀?
9 R8 L" h; u$ B! R' f我考醫學院果時肥左佬﹐我幫唔到你
Originally posted by vivienna at 2005-6-20 02:51 AM:
+ p8 D7 Q2 ~0 g, F
) U5 {/ V0 q' J係見你靚先醒你兩句姐﹐我地做酒樓既好悶架
4 j8 |) M/ N$ Q, _2 j
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by simen022787 at 2005-6-20 02:50 AM:$ D% C8 s! a$ g. k4 M2 D7 n
* ?# F9 N7 n: d9 Q! @; j

; d' H: x2 ~& t4 c% Q& v4 E; D係邊度見過我呀又==年中有好多都係白撞
' t9 ?1 W/ T/ [) x- a4 B3 p下? 真係有人用呢D 喬?
誰願回看憂鬱的眼 舊事沒法平淡   偏偏要裝作平淡
憑著忘記將它沖淡 但是易說難辦   歲月已印在眉間
Originally posted by JCer at 2005-6-20 02:50 AM:7 I$ u; h5 m4 Z4 H  a1 W
) L; w4 k# G/ y+ e& @& p: G7 `
入口唔溶點食?
5 S, ]9 t: t  A4 K
4 z* y* t4 c2 P* G+ a
我鐘意只溶响手, 唔溶响口嗰隻
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by singgeihot at 2005-6-20 02:51 AM:& {4 [! P: k% P) e
2 m: M! f% V+ _$ y5 o4 d& C
( s0 O+ i4 H; \4 x
喂, vivi 姐姐, 我嗰度有分泌, 仲好痕添, 點算呀?
0 r; A1 }' c+ K* S- e2 L& q8 t
" J& B* _; J- \9 m. X( K2 G5 ~" Q% ^5 F' L
用手整哈個鼻咪唔痕lor
Originally posted by JCer at 2005-6-20 02:52 AM:1 m6 h& L! J: e

& p& q8 P- Z) @* Y& y% M) @下? 真係有人用呢D 喬?
/ v( `8 E+ r- r5 ^; {$ X0 R

; e/ E$ B4 e* U1 m( q2 w
: j, h2 B  F6 S$ u' Z$ K+ ?# g
Originally posted by simen022787 at 2005-6-20 02:50 AM:  k' q. Y! Q  B) z. Q

0 t4 o9 H& ?# |/ K7 G; k3 x係邊度見過我呀又==年中有好多都係白撞
+ ]( n. l0 X  |& {/ e- ~
小姐﹐你唔記得拉拉鏈呀
Originally posted by singgeihot at 2005-6-20 02:52 AM:
1 g# e, c9 ~  g% ], @" Q
: t' t# i3 o9 v( ~- N
$ S# L$ T/ I3 Q$ \6 d2 Q. a  C我鐘意只溶响手, 唔溶响口嗰隻
  m1 d3 X( Y4 g+ l, [
有色素...唔係咁好~_~, 好怕食到中毒
誰願回看憂鬱的眼 舊事沒法平淡   偏偏要裝作平淡
憑著忘記將它沖淡 但是易說難辦   歲月已印在眉間
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-20 02:51 AM:
/ P$ |9 ?: @9 C3 r9 I2 n" j' V
- x# `! L" q/ Q* W總之大家唔好樂極生悲啦
* x1 M& O% O* K" y/ b4 ^; w
5 i6 \, c6 w6 p! X; ?收到, 我会完全唔 reply 佢架喇
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by simen022787 at 2005-6-20 02:53 AM:& `! `9 @# N( {" t# \+ Y

8 v& z2 G8 F$ @# p% W* |
) I( a) _: m6 V. J: j5 b% r係咪PayPal Officer?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。