<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by sfxc0000 at 2005-8-19 17:37:4 k: }) i( V  @! Q

, W: m3 C' A2 l! ?8 ]支持邊隊???
9 e; j% J: V9 \
車仔,我唔like雲格
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-19 05:38 PM:
% S0 n3 b& f5 t# V! O4 o( Q( n' t- h7 O1 [; E, I5 ^: _! u
我支持車仔
9 O2 C! h% e( S' k( Y: \- r2 v% \
以車仔同工廠黎choose~~~~=車仔
Originally posted by sfxc0000 at 2005-8-19 05:39 PM:
1 Y9 J+ O% \' e
. I4 E6 y# ~6 W) @不是o麻, 邊忽好 =.=???
+ k% R; r' o2 k( c個"窿"好~~
Originally posted by Asurada129 at 2005-8-19 05:39 PM:! X. _' s. b6 `4 j2 u1 k
# A7 n6 i5 U: }! w, R# @2 p. d7 w
我知~~~嗌下ja!~~~
- d4 z; U( q# [2 `/ |哦....
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-19 05:40 PM:$ f" v7 B  O6 J* o

2 i0 D. n! g, \  _, u) Y2 @, s& i車仔,我唔like雲格
  \4 s/ j" J# f6 \6 V$ I何解???
8 J7 S5 k% E0 D佢幾勁播
1 \4 R% e, q* f( L, S; i/ m/ [
+ Y# N8 L  r0 S8 m* ]1 Z  i; V我反而唔係太鍾意阿仙奴o個隊波
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-19 05:40 PM:
% F8 c! P) Y. H0 W- w4 i& o! E4 d  J! x! L
車仔,我唔like雲格
& s2 V+ n/ ]$ M' _/ {9 R4 j
x2
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-19 05:40 PM:
7 \, k6 m. b# t" \' c6 x- D
" v* K( M: J6 I. M  x2 r1 k車仔,我唔like雲格
6 O: f) e! R6 m3 K好yeah,個個都支持車仔
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by sfxc0000 at 2005-8-19 05:40 PM:
# D: D% ~) [0 R2 f/ C
% Z# S0 U0 h0 y- D5 T何解???: p; Y4 n( H: ?# U, U
佢幾勁播& n# z' t& p# a. L( I, V9 r, c8 I

|: A; Q( A/ D  c我反而唔係太鍾意阿仙奴o個隊波
- {+ Q2 W6 n3 x" y' P" X
冇雲格,阿仙奴都唔會咁勁
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by sfxc0000 at 2005-8-19 17:40:
+ g% O/ S9 Q. X# g4 X4 d
9 G+ l- _. u4 Y5 A何解???7 D1 k- L+ S2 S5 q5 q0 f
佢幾勁播
: `* u8 t# k3 ?8 C% h7 O' C. v* @% d# B. x
我反而唔係太鍾意阿仙奴o個隊波
0 `' b$ k3 ~& m3 X0 [! T9 \隊波我都唔係好like,不過都唔夠雲格咁衰
Originally posted by Asurada129 at 2005-8-19 05:41 PM:
/ x( J' g1 x6 h4 j3 v% g4 p( T4 Q: D# B  S
x2
! j; F/ p4 A& `& {7 ^我好僧阿仙奴
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。