<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by johnwu at 2005-6-20 03:01 AM:
( k! X% ?& ]; \+ B3 S大家好,這是我的第一次(寫),請溫柔一些
4 U! Y% [' O+ _& c# i8 @無啦啦巢個版版出黎﹖你老婆收起左咩﹖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-20 03:02 AM:9 ~+ d- k6 B7 L* f' I3 f2 a- D

' k) c. ~* Q6 T/ ]3 z4 A嘩哈哈~你既第一次...比我地睇哂喇~嘩哈哈~~
: Q% R+ h  I3 `  N
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by singgeihot at 2005-6-20 03:01:
1 j: J5 d/ J# p3 a- H5 D! ?/ R
. s4 y7 P, f$ e/ v3 n
Vivi 知我係 lesbian
) N, f! a! A/ b5 C* E: s' k我唔知嘛
Originally posted by simen022787 at 2005-6-20 03:03 AM:
  Z# J* d' j7 U1 w  P/ d& A& ?, W4 C7 s* K5 X
邊會ga==不過果次比人彈bra帶彈到個扣爛左
) [! [! d! a; x! Y9 u+ R
我聽日送個比你啦﹐前扣Victoria Secret.
Originally posted by vivienna at 2005-6-20 03:03 AM:
2 X! r3 x& \7 O+ Y+ S  C! H7 j4 A* Z8 ^5 q
邊度﹖
: p0 q2 e* i7 G$ @2 ~- [+ z  p' i
# i' @/ C2 x& @( M: A你問我邊吖嗎
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by johnwu at 2005-6-20 03:01:9 s+ ]  \9 x! Z
大家好,這是我的第一次(寫),請溫柔一些
6 y+ p6 L6 A5 e2 r0 _1 {4 _- Bwah..john用中文啦…

http://www.btzonebt.com/airways/viewthread.php?tid=172994&extra=page%3D1
Originally posted by singgeihot at 2005-6-20 03:04 AM:
7 l, E( _2 l5 q& q/ ?( U2 o8 p3 Y1 `+ h% x3 M+ _( P
1 q& I/ I4 J7 Q; K! {$ s& L
你問我邊吖嗎
  H* G% n+ m$ g9 I" N
speechless
Originally posted by simen022787 at 2005-6-20 03:03 AM:! t8 j1 K2 ?3 m8 e
3 B4 o, J' j$ E8 h; p# j
邊會ga==不過果次比人彈bra帶彈到個扣爛左
6 v+ g/ D* d  z
5 v' L! D/ ]4 z/ x很用力哦!
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by vivienna at 2005-6-20 03:04 AM:
- p8 Q9 `; u$ G" @' M, ^8 z7 R9 J: l) i2 i7 p- h
我聽日送個比你啦﹐前扣Victoria Secret.
- ?* y5 d: a- T  l, }$ U& J
==唔洗啦
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-20 03:04 AM:
, D! U3 Y+ W$ Y* |- N
1 b8 |# k8 G2 S( g* C/ v* s+ e我唔知嘛
8 m4 W& u# ~  s% n) G
! p+ p) P' R7 B: @8 \好耐嘅事....
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。