<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by twh1110 at 2005-7-1 12:11 AM:$ w; L+ O' @! Z5 p, _* g

; |! T3 b* I1 P+ `& i好正啊~~
* e7 X# g3 h- S" k3 ?- I; V/ R
大家唔恨得咁多架啦,呢個月全職EF!
Originally posted by invisible at 2005-7-1 12:14 AM:
- J" X, q. W8 u) N3 A0 `0 d9 S5 |
; J3 u& x: [- @# U+ u4 U1 C+ r我每日都要開工啊6 L( [1 `4 v' E* m' W; A0 f. v7 Z/ H
陰公
, h6 u9 r  v2 ]3 y7 OME TOO~~~
Originally posted by 左輪仔 at 2005-7-1 12:14 AM:
# y1 ~6 a0 Z3 J; `
+ H$ H+ p+ J: K$ \' z1 g9 e5 }5 {- W諗住戴我去邊到浦呀??
- N1 |7 O& Y" K% k! z" m5 w
睇下你表現點囉!
+ y- I  _* j8 [同你去綠怡島丫
Originally posted by william303 at 2005-7-1 12:15 AM:
, @- U6 d  G2 r7 ~' O
: M  B# s% ~; o0 ]. M大家唔恨得咁多架啦,呢個月全職EF
6 v* }7 F  `% p8 |
唔好俾我見唔到你
Originally posted by william303 at 2005-7-1 12:16 AM:
* I8 E& M  u# E3 s* E: y( K
1 F9 g. `! G  `4 Z  W: s* Y6 ]睇下你表現點囉!
1 R  j" F  R8 b# Q同你去綠怡島丫
- ?3 w1 D$ \0 X! G+ |8 u
好呀
Originally posted by 月月鳥 at 2005-7-1 12:13 AM:; }  v0 _2 V) Q3 ~6 f( B

6 D8 O+ u5 U3 `佢個淫穢假期開始
# k: F; s% r$ p7 n+ f0 B' ]
係呀!諗起都開心呀!重要我條女冇假放!
  x! O: z) d  n& G7 V
我報新聞好似報得太正經
【icon小偷™】
Originally posted by Asurada129 at 2005-7-1 12:17 AM:
8 L: Y* _% _' k
/ K+ @' {/ Q& `6 R% i2 j  s唔好俾我見唔到你
" [8 A9 g2 _) I& w* a4 i9 `放心啦!有邊日你見我唔到架!
Originally posted by william303 at 2005-7-1 00:16:5 B0 {, e& y. o  Z7 X, d; t6 B

2 S$ k/ d" i* a睇下你表現點囉!* _0 ?' U# l9 k+ a% k! `
同你去綠怡島丫
/ m+ W9 X0 O% l
而,個場d骨妹得唔得嫁
Originally posted by william303 at 2005-7-1 12:18 AM:$ g3 J" a& y$ S4 I

1 w7 l8 \- S* |+ o! B" S) N係呀!諗起都開心呀!重要我條女冇假放!
7 Y* ^( L5 ^5 }* h+ n1 O( A! N" \! G6 \
- I. u" n8 e/ t$ h
suck~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。