<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by simen022787 at 2005-6-20 03:03:
' w% O8 j% L( E9 O. H* n7 _# p* R' J9 {2 U
邊會ga==不過果次比人彈bra帶彈到個扣爛左
: T4 F. {( g% V  m9 i2 Z. j5 ~- j不是嘛@@"
Originally posted by johnwu at 2005-6-20 03:05 AM:
2 r5 P  o$ X* X& F: [
, k* ?2 _# m) D
0 a/ Q1 i8 \! g/ i: J& c1 t很用力哦!
  K& {: J; N0 W* C8 r3 b我彈過SINGSING個扣﹐個扣甩左﹐跟住仲飛左入SINGSING隻左眼﹐所以距而家咪甘樣囉。
Originally posted by johnwu at 2005-6-20 03:05 AM:1 |$ D, v; O/ ~+ R$ s) x
& N# d- f# a) \) n* t! b( [0 y" w+ ^

5 }! }' ^( A2 L很用力哦!
8 f- E' D) `0 Z# Q9 [% G9 H; E; ?' t/ x! {$ k6 L

e* J+ y$ j; G& `" m2 A# LD死鏟係咁彈﹐唔爛就奇
Originally posted by vivienna at 2005-6-20 03:04 AM:8 {0 O! V9 E: r: g0 M! f' @/ B2 G

6 P/ X! P* {- M: g" ~我聽日送個比你啦﹐前扣Victoria Secret.
/ H5 S7 _, ]' q
) E% \, V5 ]9 ^1 K$ l
前扣冇咁舒服
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by singgeihot at 2005-6-20 03:06 AM:, k' [3 K. P  T
1 ^" X+ r# |  i$ A
好耐嘅事....
2 Z9 K  [% z2 a& m  }
nature or nurture?
Originally posted by vivienna at 2005-6-20 03:04 AM:
) p( Z+ }$ W$ [3 B. t* X  {0 d1 ?
6 e- J5 O: q7 |( [% h無啦啦巢個版版出黎﹖你老婆收起左咩﹖
8 n- g" h! t. H+ A前幾年買的,放在樻中忘記了
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by simen022787 at 2005-6-20 03:07 AM:+ W; x5 Q2 Q4 W
- N  _3 l; ^" D! r& e6 L3 b
' m2 `, ]/ `: t! l, V7 I1 z
- W1 |/ U- b& W1 G
D死鏟係咁彈﹐唔爛就奇
; a. Y: _6 M0 P: Q. v~_~ 我中學無玩過呢D咁好玩既野...~_~
誰願回看憂鬱的眼 舊事沒法平淡   偏偏要裝作平淡
憑著忘記將它沖淡 但是易說難辦   歲月已印在眉間
Originally posted by simen022787 at 2005-6-20 03:07 AM:
( O+ Y$ J0 l5 o  E0 p4 a6 y2 s/ ^0 F0 h
D死鏟係咁彈﹐唔爛就奇
2 r- f/ X3 n; _  _! R  a! s
甘你咪唔好戴囉﹐無得彈
Originally posted by simen022787 at 2005-6-20 03:07 AM:1 _$ G6 T+ G% B; M' U

+ Z- l5 Y$ U3 b2 D* E& H/ z! w! |, ~+ O) x+ ?* T( k. Z

8 p5 u0 O0 T5 c& m0 R9 }$ K" s3 ID死鏟係咁彈﹐唔爛就奇
# {( `3 n' H2 Q- A) A& Y- F我又彈!!!
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by vivienna at 2005-6-20 03:07:
) s) u0 ~5 h, M' u0 D5 j* q7 U6 f& f% i
我彈過SINGSING個扣﹐個扣甩左﹐跟住仲飛左入SINGSING隻左眼﹐所以距而家咪甘樣囉。
3 {; L/ C7 r; u+ p) G
咁樣生眼挑針@@"
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。