<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by michael86 at 2005-8-19 06:27 PM:; H. {) C, G1 u# w2 j& u
' U7 n6 m! ]! f' H* T0 Y3 h
  Q$ }5 `. m- c, H" @+ E0 j+ R
嘩,叫米尼哥咁俾面
$ q( \: w: n% e/ R, ~唔敢當
4 S; v% ]6 B( q, t5 V! ~/ @
咁叫米尼爺
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-19 06:28 PM:
) c4 r3 L& v0 w0 e* z) K3 {, X7 Q* [6 y
我見到鬼
# k( L& ^; U) E9 V0 O0 U" N; [見到鬼佬,即係見唔到鬼啦
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-19 06:27 PM:
: r' h$ z, s* D- a
% C* b* V1 p) s唔緊要,有幾多,我殺哂佢
+ J( w5 E* A9 i/ A8 V% o; X9 j
等我搵搵先...
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-19 18:30:0 n- ]8 {5 b, ^! g! e! t

5 L) }% z# Y6 x& m6 b/ h- c  U見到鬼佬,即係見唔到鬼啦
$ a1 q  ?. j( x
咁你見唔見到丫?
Originally posted by sfxc0000 at 2005-8-19 18:30:& N8 k3 G$ K4 V  u" u

! [8 ]8 T; |3 b# `% n等我搵搵先...
! @0 J* |2 j2 }( t* p* s6 L2 ]
等你
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-19 06:31 PM:6 B  [" Q2 B6 W  r" [' Q# ?

4 o3 }; K9 X* o6 _; x+ A$ i" t等你
8 Y/ B5 Z& U  Z& D, I+ k" D, a
我有個萬世巨星都係講鬼故播, 你要唔要埋去???
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-19 06:28 PM:/ r7 B3 G8 s5 e

$ n" P, x$ Z. i/ C咁叫米尼爺
0 `  S$ i- r9 z! u# J: Y  _5 i; y6 d8 `# f& D7 B
米尼仔
Originally posted by michael86 at 2005-8-19 06:33 PM:
2 s0 }0 {4 j+ {! Z4 d4 Q
/ s7 I9 X  S2 w' d2 J% U' N. @' u3 _
米尼仔
* N% v9 f$ ~! p# |+ m米尼仔仔
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
差唔多放工lu
Originally posted by sfxc0000 at 2005-8-19 18:32:
& s. @7 S' |5 ~, y2 e* a
& V8 E8 X+ C! k我有個萬世巨星都係講鬼故播, 你要唔要埋去???
, L/ L; t/ y. ~: I7 B# b: p
要埋呀
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。