<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 月月鳥 at 2005-7-1 12:17 AM:8 H/ L+ s$ Y4 T1 d* ]( ]0 {
& }! ^* U2 j0 {+ W
好呀
9 C2 f& G9 v9 p+ l5 b7 w
你又o岩
Originally posted by 左輪仔 at 2005-7-1 12:19 AM:
6 u: N: n/ G/ @+ y' l
3 x: ?( I: ^6 X& U3 W  m而,個場d骨妹得唔得嫁
6 @7 p5 }0 y( X! _勁得,全套!
Originally posted by twh1110 at 2005-7-1 12:19 AM:
) S( n0 @. ~& W9 ?" N7 T( ^% I# K我報新聞好似報得太正經
# R4 S. `7 B) y1 ~6 d有小小啦!
Originally posted by william303 at 2005-7-1 00:18:! g% D5 v% B$ s, _/ j
/ K, w: ~6 J; l- z# \* z
係呀!諗起都開心呀!重要我條女冇假放!
" J' ?& i1 f% P* d
6 d' N/ g, i5 b; K大丈夫旅行團
Originally posted by twh1110 at 2005-7-1 12:19 AM:6 m( l9 M1 C6 f, N
我報新聞好似報得太正經
. _7 ]  K8 K" o2 b7 u" |+ H不是問題呀~~~
Originally posted by william303 at 2005-7-1 12:19 AM:
4 Q, e7 {$ E6 r8 N/ h: m. ?3 }' A' A# h
放心啦!有邊日你見我唔到架!
9 D# ]) }0 r, A* m2 h4 N
甘又係~~~~
Originally posted by william303 at 2005-7-1 12:21 AM:6 E7 _! c4 ]3 @
- k+ L4 g; {" Y& Q) y
有小小啦!
: c% ^9 C' R: E2 l" s# `( T
好文好難搞笑
【icon小偷™】
Originally posted by william303 at 2005-7-1 00:20:
; ]( V& g" H+ ?$ v2 L/ |. G5 `2 E+ V7 _( d; M( m
勁得,全套!
7 `+ J& q2 h$ u& H. l7 Y0 N2 H貴唔貴呀,d價口??
Originally posted by 左輪仔 at 2005-7-1 12:21 AM:
& s3 P0 U& v$ E" ?/ K' C! E0 B* H3 U8 k0 F% D, ?: H% {
大丈夫旅行團
/ |/ U" p* a, Z( n2 Y7 B4 k3 c
要搵人呀!一支公唔好玩架!
Originally posted by william303 at 2005-7-1 00:22:
* ^9 f% @3 H: |: J
/ T6 R1 @: y% m  t; k要搵人呀!一支公唔好玩架!
% U2 Q3 O8 x3 B1 `6 t呢d雞好難係到吹=.="
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。