<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 01:26:: \; q& A$ m" \% @- J  k- \

5 N$ ?1 Y* S0 I4 J係e+咩都話要分開姐~~
% Y1 L4 b5 p4 C# c5 {! F) S" d3 {! p! R  y5 j* q8 q
睇左幾次.....發覺金生晌呢點上唔知係咪專登寫得曖昧D???睇左幾次我都唔能夠確定係咪.....唔知有冇高人赐教????
揷爆鄧麗欣、鍾欣桐、黃婉伶、薛凱琪、關心研、鄭融、劉心悠、董敏莉、應采兒、陳文緩、林嘉欣、官恩娜、陳自瑤、陳法拉、廖碧兒
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-26 01:28 AM:
# \+ h$ d# K4 }/ v; s/ R* {
1 J1 p6 d: K8 D4 ~1 W7 D講埋先,你咁諗可能因為人只有一套...
: L2 D4 I" z3 ^) H: Q8 v) f3 m
快d番歸再傾過
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-26 01:28 AM:  m2 s& D" m; V$ b

2 y* A+ G3 c2 S7 D講埋先,你咁諗可能因為認為人只有...
4 b& u0 `& ~4 H' N# B9 v( I- ?
你ed人咪指住 徐生 , 否定人地係 好老公 好老豆 孝順仔 既人羅
大家點睇慕容復?
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 01:33:+ `5 j9 u0 W+ J( ^

" ^& a0 J4 M2 ]" i1 ]你ed人咪指住 徐生 , 否定人地係 好老公 好老豆 孝順仔 既人羅
" U) r- p% ]6 q
我指D人係咪?
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-26 01:28:
0 ^+ i9 L9 ?) g* c( G) S6 l. J
8 F% ]" _8 U9 H% I1 q" S  w4 o( ]4 C講埋先,你咁諗可能因為認為人只有...
& N+ X% w  u9 p

: @2 ]- _! R; H8 T) U  U同意...佢既情況的確係咁.....
7 D" A, {, g/ @但既然佢根本不知正確既價值觀是甚麼......佢既種種惡行不就正正反映佢本身既品德/想法(即佢自己既價值觀)????
- d9 Q  O4 l6 ~7 P佢唔知自己係錯是當然....但總不可能因此說佢沒有錯把???
. m2 w' z; U# Z: R8 G1 W8 t) O- I7 p3 R
哈哈...你走左...三缺一TIM.....
揷爆鄧麗欣、鍾欣桐、黃婉伶、薛凱琪、關心研、鄭融、劉心悠、董敏莉、應采兒、陳文緩、林嘉欣、官恩娜、陳自瑤、陳法拉、廖碧兒
Originally posted by toro at 2007-5-26 01:30:
8 e6 C" d. _( |8 P; T
  |# I: e/ Q6 B$ D& g$ h1 C快d番歸再傾過
2 ~! u( N; b; H3 `太古﹣﹣﹣>元朗
Originally posted by feuosma at 2007-5-26 01:29 AM:5 t/ j  X" T# Z- ]
9 a) S8 x2 l% V

$ M- e6 B' m2 z" g" w睇左幾次.....發覺金生晌呢點上唔知係咪專登寫得曖昧D???睇左幾次我都唔能夠確定係咪.....唔知有冇高人赐教????
: }" L4 b( ~2 h* G2 G, {2 {e+d人成日話 感動 感激 唔係 愛 , 咁 愛 係咩???
0 d; w1 y- ~: D+ B0 y+ c講到有理由就唔係愛咁 ...
( k  l9 z. f/ {3 u* s) N我絕對認為愛係有因由既 , 好似阿朱同橋峰1 P+ t: B- C$ G5 j( T/ q7 c
橋峰因為世所棄 , 唯阿朱肯委身於他 ;
" j* F; c$ Z+ ?7 u5 r2 c阿朱就因橋峰救過她 , 而且佢又唔嫌自己係婢女
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-26 01:38 AM:
; K  l8 ^, ?; n$ B2 X
1 }! @5 D! A) p太古﹣﹣﹣>元朗
3 G4 G; |& m: s3 g
仲未走…自己生意?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。