<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【EF篤波大聯盟】喜歡篤波既朋友請入黎
返回列表 回復 發帖
Originally posted by crap at 2005-6-5 02:04 AM:7 Q2 B% Q% T( Q% ]% @

3 N7 Z! Y6 f' g8 N0 p7 s  {6 E3 j
* P8 B0 H8 ^& {5 t唔係有2個就得嫁咩 =.=
. C5 W9 g( i0 X
Yo man!!!6 l; y) u, I* ]: Y
家陣要踩場呀ma =.=v
Originally posted by pkpkpkpkp at 2005-6-5 04:03 AM:# p3 w  Z- Q! ^' G' w) _
CRAP 你FORM幾丫
5 H4 S% |8 g& o9 `; F5 \3 X. {
4 P) Z7 W" B! B4 G( P2 m大學2年
踩踩踩踩
Originally posted by pkpkpkpkp at 2005-6-5 02:05:
1 x) Q; N, Q, G, |$ c# D: R
4 s% k7 [; ]8 a/ }0 N7 {5 `$ pYo man!!!
5 [' h  m/ N3 E2 q家陣要踩場呀ma =.=v
) j7 ~0 {# R/ V
唔好玩啦.....你叫咁多人去觀戰=.="
Originally posted by crap at 2005-6-5 02:05 AM:1 G' a5 S2 X& H/ R2 e* Z/ K8 Q
8 T9 t- h% H7 ~( r1 J1 F( I" W; ]

+ E  K1 k: n! i: }$ A$ w大學2年
1 q9 H( W' [6 [4 V1 u0 x" _好""啊>3<~~
Originally posted by ai64337435 at 2005-6-5 04:05 AM:
+ A+ w4 o& ]8 W$ I4 v+ p$ r# r你做唔得咩唔你點都係版主
1 I$ ?' n" y& t* r. T* b
% ?" K1 a+ @4 U* l9 n1 y! Y; P& h
你地試下先, 唔得我地搵個識篤既版主 (如左輪仔) 帶隊
咁先好玩版主左輪仔
好左輪仔
Originally posted by pkpkpkpkp at 2005-6-5 04:07 AM:
: Y" S# B5 t5 z. w7 Z4 Q1 w2 D( i$ ^3 R# M. M" k; l' y+ U
好""啊>3<~~
4 V% S( C; L* r& b* ^& N( Y+ e8 @. o
=.="6 o" `) i4 p; R6 A6 ]
俾心機讀書, 唔好一日掛住玩
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-5 02:06 AM:- _6 F" M& u5 Z& W: I$ j
8 G1 T; o( c0 R$ x
唔好玩啦.....你叫咁多人去觀戰=.="
5 z7 t/ ]3 `3 g' ?' N: b$ h
唔得!!!!
& W) g5 t$ R; h我地要爆發好似長州個場 " 十字軍東征 " 去踩場!!! O(>口<)元氣~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【EF篤波大聯盟】喜歡篤波既朋友請入黎

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。