<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by vivienna at 2005-7-1 02:01:0 P0 v" I, @& V4 p4 g
邊個未訓﹖; d/ y* a) Z' A- o/ f% m  y( q

3 R# o$ d0 }7 _( P! z6 {點都要上黎hi下你地先
# e/ f; n; X1 t4 W  f: d5 K$ d
helo vivi
Originally posted by vivienna at 2005-7-1 02:02 AM:5 K( A4 p" p2 B; D. Q0 h* o
8 k$ B; w5 e7 A8 b
hi really$ H4 a7 w: T, l6 |2 O! P: S; Q  A
2點未訓﹐少有播。。。
( [3 S2 t; t/ d: b+ `: r" ]0 X' }係囉!
Originally posted by 左輪仔 at 2005-7-1 02:01 AM:
/ K6 T9 _/ X: @! [- b1 H: {* T* `
( P+ ?" Y+ D1 m' c! L. c- mhi~vivi+ ^( ^- R8 n& z& h0 o3 v6 K$ S
不我過我就黎訓嫁喇@@"
) \" j8 m( x7 f, U( O' m
哈哈。。。我睇得出呀﹐你開始詞不達意麻
Originally posted by jublio at 2005-7-1 02:02 AM:
; d% J- a  R/ L/ u- ]. o' s+ e4 b4 A3 \8 W4 L6 [) _0 ]
helo vivi
9 x" n! C& x$ i- qhih珠女i。。。你唔訓覺﹐因住JUB哥飛你呀。。。
Originally posted by vivienna at 2005-7-1 02:03:! {# r' c6 V- ^
0 z! e& o' U; o8 d/ ~
哈哈。。。我睇得出呀﹐你開始詞不達意麻
: ^/ m2 t6 t  x& v- T
咁都比你睇到@@"
Originally posted by vivienna at 2005-7-1 02:04:
! V+ Z6 J$ s3 {
6 o( i3 ?: u8 d1 A' u+ n/ zhih珠女i。。。你唔訓覺﹐因住JUB哥飛你呀。。。
# i, A( U; x& s5 w
唔訓覺又關事架咩?莫非你會因為你gf唔訓而飛佢?
7 q! p, Q' d/ K8 g6 z5 f. X0 \  d
我啱啱訓醒咋喎…又訓?!唔好喇…
Originally posted by jublio at 2005-7-1 02:07 AM:
# m: {( {/ r! v7 w/ |0 L; r0 M% r5 Z( h/ b" J4 X( u
唔訓覺又關事架咩?莫非你會因為你gf唔訓而飛佢?
! j2 g% C6 Z0 _3 L" y8 o0 M* T. u" G4 p1 p
我啱啱訓醒咋喎…又訓?!唔好喇…
9 A9 ^. a( h. t+ p$ P/ x* p甘早醒﹖SBS睇亞視新聞
Originally posted by vivienna at 2005-7-1 02:08:3 k+ B2 F6 \/ ]0 q/ f

( z* N% X  ^/ n5 ^! C# _# b甘早醒﹖SBS睇亞視新聞
' D, a1 I+ }3 Q% _3 p
係喎!n年前睇過一次…
* B; j$ c  d' }/ R2 u3 E) q# e2 }; D: D
電視收唔到台…勁多雪花,公家野,費事整!剩係用黎睇vcd…
hello
Originally posted by johnwu at 2005-7-1 02:27:# [2 {$ p( X: p1 I$ S' k) @
hello
# l3 h/ I' N: S" O% e0 m& D. C8 ^# d
大導…你突然間消失咗咁嘅…
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。