<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by vivienna at 2005-6-20 03:14 AM:
( K) L% `% j9 M5 u8 {, H
; G( t" f3 B) i5 q! R我香港間小學都係
7 [( s9 O3 a( h9 @3 `
+ C5 O* q. Q# \6 H$ M( @
me too.... 全女生
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by JCer at 2005-6-20 03:13 AM:( n% U* ^) w- {( R; ~3 n+ B

! a! L- t8 I: }1 T. h! |+ r6 h十八銅人之一?
* u1 g! A0 Z3 n( `) N3 ~. Z0 Z& U, T; `3 E3 X. |1 u4 A! |
我地個個小息都打架
: d6 w! q  V, R2 q$ Y- |- c今日有個新會員叫乞丐教宗﹐我諗幾日之後又會有人打你架喇
Originally posted by JCer at 2005-6-20 03:13 AM:2 z' Y; |. I* F$ X7 }
5 v0 K+ I- ]. [. k, D2 D, H
十八銅人之一?
- B6 E4 \, f  {# t
- ?# G8 ^! n2 u) m. b% S: B4 a4 W我地個個小息都打架
; Y9 J& {7 ~8 u% P
) G* T; D( R- o7 ~& R. X& @me 2~
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by singgeihot at 2005-6-20 03:15 AM:- ~5 P/ x' J! H) n) j5 D
* `* e+ H* A  q9 t2 R* `; \! ?

. H8 C, S# `8 X3 P" @me too.... 全女生
9 ?; c( [  y6 z8 H# b% [8 L
我係TB﹐空降男校。
Originally posted by vivienna at 2005-6-20 03:15:
5 f* Z' m$ |/ M( u# O3 V* Z7 ?# I5 n; i1 z# O
今日有個新會員叫乞丐教宗﹐我諗幾日之後又會有人打你架喇
7 W. ~" B- f/ W( u; R
哈哈~係喎@@"
我老公同我出去食嘢, 遲 d 見
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
我直程依家有少少想開戰
誰願回看憂鬱的眼 舊事沒法平淡   偏偏要裝作平淡
憑著忘記將它沖淡 但是易說難辦   歲月已印在眉間
Originally posted by singgeihot at 2005-6-20 03:16 AM:
. T4 a0 x1 `3 s8 U我老公同我出去食嘢, 遲 d 見
/ d! _4 B' t% T5 R' x) e
喂飽D﹐OK﹖TTYL
Originally posted by singgeihot at 2005-6-20 03:16:
: h/ P; t8 A5 P; z我老公同我出去食嘢, 遲 d 見
* y) j5 Y  l6 L1 \( Q3 `
88~
Originally posted by JCer at 2005-6-20 03:17 AM:: q3 d; R: X* }
我直程依家有少少想開戰
5 s: S6 n; t- M7 d1 f
同我呀﹖
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。