<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by jublio at 2005-6-20 03:27 AM:6 W% R5 F% z! f! V

; f) [2 X$ X5 g  y+ @* h下…一拍咪要拿拿聲兜住個爸爸…
# c) E5 m% Z# |% S
佢拍我﹐我以為係叫我﹐我咪轉身﹐都唔知原來係玩我個扣% [" u0 I" a* H
一轉個身已經............
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-20 03:28 AM:+ P. k/ J1 D6 n2 d2 p& d

4 h3 o* Q$ l8 M自己既女友囉=.="
4 S$ c3 m+ u, _0 u
咁可以作時間ka wo....~_~ 點知有無人其實係雙手...hahaha
誰願回看憂鬱的眼 舊事沒法平淡   偏偏要裝作平淡
憑著忘記將它沖淡 但是易說難辦   歲月已印在眉間
Originally posted by vivienna at 2005-6-20 03:28 AM:
0 v; f/ F! N, v7 O34C
+ o$ \: B% n: G! v& Z; n% c夠啦夠啦
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-20 03:29 AM:( T1 c* ]. }* f3 Q- z

; ~" t8 Z6 b9 L# U3 `粉紅.....
( Q" [5 E9 H& w5 p
你粉紅咩先﹖﹖﹖
Originally posted by simen022787 at 2005-6-20 03:29:
8 d' h/ j' i5 t4 u9 v' H6 \+ q7 ^( m" `8 t7 L4 G
佢拍我﹐我以為係叫我﹐我咪轉身﹐都唔知原來係玩我個扣
+ T3 |0 q0 s2 v) J' Q  q5 ?# Z一轉個身已經............
! C* x- _" |6 s2 ~. \不如貼乳貼算啦…等班友仔無個彈…

http://www.btzonebt.com/airways/viewthread.php?tid=172994&extra=page%3D1
Originally posted by simen022787 at 2005-6-20 03:30 AM:
) M* w9 l2 ~' f3 I5 A5 q) V$ |
4 b; b2 _3 H7 t9 i- S/ w夠啦夠啦
" z3 J) I; X$ s- n5 I0 ^& G, z
Mouth Head Sim
Originally posted by JCer at 2005-6-20 03:30:
  U. G9 X- L0 g0 l
" i% d6 `3 g" Y# \4 t) H' u0 j; ]咁可以作時間ka wo....~_~ 點知有無人其實係雙手...hahaha
4 r5 Y3 U, \, R3 x$ k6 v& r* I秘密..hehe~
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-20 03:29 AM:
& w  {* s, K* \7 t+ z9 |
8 j; j4 L+ y3 z$ O粉紅.....
) G' s5 T! w, _! u! s5 Y吹水板板主
Originally posted by vivienna at 2005-6-20 03:30:% N6 e* I$ j8 ?4 W" R- k
" u8 \5 {3 C/ ^8 G0 K/ q; Z8 G
你粉紅咩先﹖﹖﹖
: F7 Q$ j: n* y: V8 _" l, m吓~飲嘉士伯
Originally posted by jublio at 2005-6-20 03:30 AM:& w- E6 b7 s; W
" m$ A; t* }# [$ L! r" E' N' r* k
不如貼乳貼算啦…等班友仔無個彈…
+ i$ t8 Z, d$ d
返學ja wo...
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。