<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by JCer at 2005-6-20 03:31:
3 R0 U# U) j+ C& f8 W" Z, H! M& M9 ^# h0 `' N. R3 A
吹水板板主
* I$ c* B0 v( g* o
咩事??
Originally posted by JCer at 2005-6-20 03:32:
8 O, F9 {# L7 w5 }
, e  M3 Z4 T, T: A4 z返學ja wo...
; M) j5 d8 K0 L" T/ Q  f& o
返學唔貼得架咩?

http://www.btzonebt.com/airways/viewthread.php?tid=172994&extra=page%3D1
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-20 03:32 AM:
0 m) R# C+ y4 j0 U, A% U
6 L- }" C0 O" d2 @- s3 \咩事??
1 J0 L4 C: m: Y5 g6 z無野lu
誰願回看憂鬱的眼 舊事沒法平淡   偏偏要裝作平淡
憑著忘記將它沖淡 但是易說難辦   歲月已印在眉間
Originally posted by jublio at 2005-6-20 03:33 AM:  q' M+ s+ h9 l! a7 f! ?

2 g- Y- K1 u0 \" d+ V9 F返學唔貼得架咩?
) h/ ?/ z$ ~* ]$ V' r9 n; R5 s咁咪好唔得行?
Originally posted by JCer at 2005-6-20 03:33:. x8 k. v; ?- N* E5 _( J5 z! d

) n4 p8 x. ^4 h3 ]無野lu
8 ]# U; y& B, S- x* x9 J運吉
Originally posted by jublio at 2005-6-20 03:33 AM:: P2 z+ D7 G) K

" g4 j3 ^# E4 m; B/ W' I返學唔貼得架咩?
  w0 d2 v" D% }3 E+ f我都無讀啦﹐算啦
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-20 03:33 AM:8 q" U/ L0 P: f  B
9 O3 i" |* i; V, F% F* }
運吉
; `; l6 @- b- {! f7 |. w7 j呃post
唔傾喇...訓喇
. U! h. o! E  {! K9 \88 ~ 芬芬 , 小妹 , jub jub , vivi
Originally posted by simen022787 at 2005-6-20 03:34 AM:: P: ^5 [* x0 c. l4 }
5 h% E8 `' V0 x
我都無讀啦﹐算啦
. b% V8 C* c8 B: [+ N. E2 K0 z3 H
想問... 咁個同學咪好難升班?
Originally posted by JCer at 2005-6-20 03:33:
. z( D2 P. Q, F& n) O& f( k/ H1 H, J4 H) r7 s9 D1 b  D( z; G* [
咁咪好唔得行?
' v; C! Q6 Z7 A7 l
有幾唔得閒…貼個乳貼,又唔洗bra喎…好似心心人咁…方便!

http://www.btzonebt.com/airways/viewthread.php?tid=172994&extra=page%3D1
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。