<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by sfxc0000 at 2005-7-1 08:41 PM:6 y/ m! X+ ~7 n* @

5 h9 C0 O6 \3 f' q: M頂, 我射極都唔入
& U( m& C' U8 g( m: t1 次咁多lor ,之後多數都係 唔夠勁, keeper 輕鬆地接
誰願回看憂鬱的眼 舊事沒法平淡   偏偏要裝作平淡
憑著忘記將它沖淡 但是易說難辦   歲月已印在眉間
Originally posted by JCer at 2005-7-1 08:37 PM:
, q; E+ F4 d: W" J死野,  打 winning 用馬圖斯 36 碼 L3 + 勁射 直飛死角
. ^( m. q; D8 U! I$ U% C; i

3 c7 P, _! S8 ~/ J2 ]
8 g3 e; X9 c; D9 U再遠d啦
Originally posted by sfxc0000 at 2005-7-1 08:41 PM:
: [0 Y  |$ @! C8 @8 \
7 N! W6 K0 Z& r; r5 j) u頂, 我射極都唔入
8 n5 G8 |1 H: E6 S, ^- H2 x0 u

& d# V8 N* @+ E7 ?' }' l/ P4 D% [, G5 q+ f7 P
你唔恨得咁多
無視我的存在
Originally posted by srfqt1 at 2005-7-1 08:43 PM:* b( y8 |$ x4 A+ [3 Y. ~) v/ l" L$ O2 a
7 N* H, {- Y; G) k+ _

' I* J' A8 |+ p: X% Z% A" E, n8 a
再遠d啦
+ |/ B7 N3 }0 R9 S4 d6 ~3 Qshit =.="$ H! s& E9 u6 e; }1 Z, ]0 }
唔係俾個龍接到就係中柱 =.="
Originally posted by 月月鳥 at 2005-7-1 08:44 PM:
( E6 Y2 R6 e( i) [( H無視我的存在
( \' M* A( `( M' t
冇d咁o既樹 =.="
Originally posted by 月月鳥 at 2005-7-1 08:44 PM:4 Z; C. R, n+ h2 H3 q
無視我的存在
1 r: D. [% N! i$ o: y4 Lsry 呀
Originally posted by 月月鳥 at 2005-02-01 07:44:7 r! E8 p) n2 s0 m& c3 K
無視我的存在
  M, B5 ]  u, Z9 u) I+ I; S7 O, @

1 P$ v7 @9 K4 {: {; ?0 \! [6 x$ j  e2 A; G, J* p; b
hihi 月月鳥
黑森林廣告回一回來
Originally posted by sfxc0000 at 2005-7-1 08:45 PM:
4 E1 K6 M0 z( k$ t- A( i
6 U/ o8 @' V5 W, n9 ~2 j) u7 j冇d咁o既 =.="
4 ^, o8 T9 L: E3 q9 w4 E
叫我~~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。