<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【EF篤波大聯盟】喜歡篤波既朋友請入黎
返回列表 回復 發帖
Originally posted by ai64337435 at 2005-6-5 02:07:
7 Z0 b* V8 a7 x" `' w# J# d  X咁先好玩版主左輪仔
. y+ ]9 ~" |- F" h9 y
叫我左仔得喇^^"
去踩場> -< v
閃人, 唔係考試唔合格 =.="" G! S- |. S- B/ `9 K8 F0 _
$ C  U3 o9 \, }' \- ?  `1 l$ p2 u# N
早抖pk, 早抖ai, 早抖左
Originally posted by pkpkpkpkp at 2005-6-5 02:08:' S4 m  s. q7 _% C8 M/ O1 c

; W% n$ A$ E4 Q$ k3 X  ?唔得!!!!
5 `9 u; @, s: D9 h# i  v我地要爆發好似長州個場 " 十字軍東征 " 去踩場!!! O(>口<)元氣~~
4 |- `2 b5 H" x1 v# g2 S% m
之後會比人圍返喎^^"
唔會你地咁勁
Originally posted by crap at 2005-6-5 02:09:6 Y8 ?. R: e# w9 N" c
閃人, 唔係考試唔合格 =.=") V" @; @& L- W
6 _! q+ p7 y, k1 `( E( y
早抖pk, 早抖ai, 早抖左
  d+ ?' F5 i! x
88~蟹少
我都要訓啦~~~: ]9 N3 U8 i% H8 C
媽媽鬧!!!!4 Y( j) ]! l5 q. |6 M
早抖啦大家~~8
88la各位
Originally posted by ai64337435 at 2005-6-5 02:10:
( {2 ?8 U9 k; E唔會你地咁勁
/ Z3 T: B4 O3 `& n2 F0 J
其實咁多人走去篤波做咩??
Originally posted by pkpkpkpkp at 2005-6-5 02:10:
: W1 r( v5 H; \( _* l& Z' F9 K我都要訓啦~~~* R+ n8 E2 i0 u5 m9 |
媽媽鬧!!!!, u3 I5 U1 Q* s4 \' J
早抖啦大家~~8
+ p; q+ j  f/ b# }6 D& ^6 f
88~pk
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【EF篤波大聯盟】喜歡篤波既朋友請入黎

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。