<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by crap at 2005-7-1 11:03 PM:* u4 E- r/ t; `+ ]9 i. V9 ^- ?$ \) a
* W* v/ E" q; {3 L& S

: y3 x: _4 J# x/ P死仔, 咪講左你知點解唔置頂囉....
; e/ }1 t! s3 b因為響下面其他人見到佢升上黎可以知道有update丫麻~
! M. [8 M. ]2 i# ~開會訓著教?
  X5 t+ R# q& _$ R3 Y: T" T, T, I* q' U% J( r8 f
唔係呀~應該係話每個區都好似論壇公告咁都有一個link去我地呢度既post!
Originally posted by 樂壇渣Fit人 at 2005-7-1 11:05 PM:
/ v# M/ u8 X: F5 k3 ~- i6 U6 f
* H4 W1 X3 Q. t$ e& `7 r0 R, r睇到啦# w# s% Q; |3 O: r  p5 N, b
幾好呀4 H( r) B/ m! @4 a
文字區run得好3 t% Q& o& H6 l' ?
咁我先可以安心去攪aio
; t4 G: R# J) z5 ]- e; l& D此外可能遲d會加level3....
lv3 back to ef ??
講D野俾你地知
+ M! U+ }" ~  g! a" V9 ~琴日有賊入我屋!!/ O2 h* p9 l! U' A7 }6 n7 B# I6 F
好得人驚啊
Originally posted by 月月鳥 at 2005-7-1 11:04 PM:
  O6 m5 k9 F% @$ ^
) l/ l. S# B0 N( R←睇我唔到
+ t6 \$ z6 ]7 ~; {$ u+ v2 u4 k0 H
你 撞到shot左, 唔聰明了...
# s5 H% l; O& i! B# G(因為撞過, 所以帶返個頭盔)
誰願回看憂鬱的眼 舊事沒法平淡   偏偏要裝作平淡
憑著忘記將它沖淡 但是易說難辦   歲月已印在眉間
Originally posted by srfqt1 at 2005-7-1 11:00 PM:
* _/ O: `" E  y1 z! v1 O. T
& l, H( ~3 |; C( {. c' p8 o: _  r5 W- S# Y
唔好咁啦" A2 `/ D6 w) H& \- _3 m) x  e& F* q
多事之際,大家要團結一齊啦
2 S0 S% N8 o1 q

; c$ E$ q( H1 B8 |睇定 d 先啦.... 我覺得曼記實俾新班主玩殘.... Remember Leeds United?? 唉....
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by invisible at 2005-7-1 11:07 PM:
  K, K: ~" f; Q% n& q& p講D野俾你地知
4 D9 w2 l6 u  \5 P- Z4 u# d* W琴日有賊入我屋!!% a' f, z2 H) S! i
好得人驚啊
* _+ w# ~# a" o8 q* [% G" L$ _" Y

0 d$ p, Y8 Y6 R) w跟住點呀
Originally posted by 樂壇渣Fit人 at 2005-7-2 01:02 AM:
: p) Y7 W" b! g# s8 e
! a4 b$ L/ n8 b# p' m' r6 m
2 V, G4 f# g% Z3 D# |: V  Y7 R我建議唔好set權限
' D8 ^6 p! W! b7 n! v8 r因為新手/cdrom可能會因呢個post去分享個人意見
$ C$ o3 n( Z+ O; Y! K5 S4 q* X此外aio好既topic如無意外都set左分2 F# G8 G9 |/ n0 {
所以唔會有白食既午餐出現
9 O3 S& [) i0 `" }7 q! e( D! o* N+ F& [$ C% p: c  L
搞掂喇~
hihi 咁多位
* k0 Q2 U3 G1 C0 T5 v我番黎啦
Originally posted by crap at 2005-7-1 11:06 PM:
% k) ?- R# b8 v
, q: ?' u- `- R5 dwhahahahahhaa0 _+ v9 X; c% y2 e
無錯, 搶左個猛將過黎~, c* s2 P: v1 T6 Z- e

9 P$ \+ @/ ], d) ^3 j老頂, 你睇
% h6 Y2 S' B3 }4 @6 ~7 _! l2 D0 K* o! A8 L
我既身份係好似范志毅幫傑志鬥祖雲達斯咁...
Originally posted by hoho886 at 2005-7-1 11:08 PM:
; M4 F& S' D. `* a7 Rhihi 咁多位6 i9 `: i1 ^2 a2 K1 ~
我番黎啦
. y1 g  h! `2 `8 X+ U6 T7 ghi好好
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。