<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
我覺得阿蟹d英文中文都好好+ ^. _8 {5 I) O3 O
我要好好向您學習^^
沖涼先,轉頭返!
Originally posted by 樂壇渣Fit人 at 2005-7-2 01:33 AM:
! u6 o; g  S# G7 V7 t3 G' n; l2 W* T' q) ~/ _

& J. ]4 w& |' H# o& H唉~您地d英文太勁/ u& |% h( F- P# u& ~6 K
我唔明" \' y2 L* g2 t3 n3 O, p
又唔識* K' R- o! A: ]/ l) ^1 R2 q, a: c
搭唔到爹....
" j0 _/ |" I0 m2 ?3 a
% E' {7 ]1 t' q& C% P1) 係佢地- ~! W# H2 V+ c$ F
2) 你d知識份子又會唔識.....似係懶囉=.="
Originally posted by 樂壇渣Fit人 at 2005-7-1 11:33 PM:8 D+ I- t, [, o4 q( H

5 t. C6 N# a$ x# y; O. C2 W1 s; k
唉~您地d英文太勁
6 b; y$ C; e# d& m2 C# f2 w我唔明' I& o' p, I% z6 s* z1 }
又唔識& X+ g% \  x$ @; J( e
搭唔到爹....
% t5 d. W8 y% z. ]) J
+ }- V$ O8 |  _: \# @- O
勁極有限, 日常應用就 ok, 要 formal d 都会有 d 頭痕
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by 樂壇渣Fit人 at 2005-7-2 01:36 AM:( W, I$ K- j* O3 R/ `4 t% ?+ F* {
咁快?!! good night then
6 ~! {) k* B1 c9 @3 A/ u4 \& l( O
4 {4 m5 |5 N8 L. H; }' l6 R7 l
佢遲左幾分鐘, 俾足面你喇
Originally posted by crap at 2005-7-1 11:39 PM:
+ k2 }0 P8 l8 G# a% O% L* F" V/ @2) 你d知識份子又會唔識.....似係懶囉=.="
* Z( C; r# w0 S+ r. E
8 k" j. _" Q. L; w7 W. b& L
肯定係我: O( d! e* c6 a; i6 `0 S
Originally posted by crap at 2005-7-1 11:40 PM:8 T, D" M$ ?3 C& x" E0 l
3 l8 H5 N% ?- o4 e

! M  g' M. }, N, X( O佢遲左幾分鐘, 俾足面你喇
2 E3 z8 R  o& G! a1 V/ o/ E遲左七分鐘
Originally posted by 樂壇渣Fit人 at 2005-7-2 01:39 AM:
4 F1 H$ l7 p$ M+ s3 o! n  n. o我覺得阿蟹d英文中文都好好
2 }& F) ]4 d6 G8 S# s) J我要好好向您學習^^
& d# I. f# o9 k6 ~2 k# u
3 ~6 w, ^% d% j6 u- K  L又俾人擺上枱, 你好想食蟹咩 =.="
! |* L$ \, P: ]8 M4 H4 L; |# _
我玩緊日文game添呀
Originally posted by crap at 2005-7-1 11:37 PM:
, j/ i' c$ s9 s8 N% _+ i! f  {9 l
' G" ]: f* u6 {  Q5 Y( C, k) n0 x
笑到攰咋
% m& f  C5 h, M' c0 ]2 K
# G: U; M+ q- f* l; W) M( }8 w$ ~
佢哋一笑我就大巴大巴咁打落去, 唔經唔覺佢哋就無再笑囉
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by 樂壇渣Fit人 at 2005-7-1 11:39 PM:
" B) |+ D4 m) o( L: p+ a我覺得阿蟹d英文中文都好好! A. p% ~! \3 W
我要好好向您學習^^
! v1 \3 T2 F/ C但我幾like您篇「甘文」喎
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。