<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
wai, gretzky is back............
Originally posted by Rika at 2005-7-2 02:41 AM:$ g) L3 T; j% H; d3 v
9 Q) D) H: g( u/ {! i1 D
我又孤漏寡聞,原來你都係
. h1 Z: Q  P# x# E2 k; i% W0 l9 j0 V9 o, i( p
信史開端以嚟最懶嘅女同性戀研究生
7 `* V$ A3 p& K* q6 m仲係一個狼虎年華嘅有夫之 lesbian
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by vivienna at 2005-7-2 02:40 AM:, {  [" C+ v! A8 H) ?3 j1 s; _
  h$ S, M4 W( F
好靚女。。。) e/ V7 t0 m. P, p: A) w/ b; S
) v/ L7 N$ M: V' y& V. P4 x得,得晒,你好似用過黎做相- q+ W) g) ]( u8 `' F
你個國藉,曬左你喎
Originally posted by vivienna at 2005-7-2 02:43 AM:- q7 a7 x, `* V2 L- y/ Y
wai, gretzky is back............
2 F2 m3 F  Q" s# V6 ?$ O/ K
9 V) n5 p1 |5 Y% T5 W* {" r) K( |i saw his post too, tell him to come here 先
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by singgeihot at 2005-7-2 02:45 AM:
3 b( F4 i3 O6 i* y; U
/ o: ~. V; ^2 r: x4 {+ [6 k0 c( C3 L, T+ o+ y) E
信史開端以嚟最懶嘅女同性戀研究生$ v* ]" m/ {; {* u) g
仲係一個狼虎年華嘅有夫之 lesbian
5 y5 J) t6 Z5 ]1 ?, k
嘩~ 我都想見識下,係咪搶住要架?
! i7 W4 h0 P2 h我聽人講話係架喎
Originally posted by Rika at 2005-7-2 02:47 AM:6 w) J$ ^- Y# f9 U6 K
/ ^' y8 J1 r2 v# z1 e, ~# f
嘩~ 我都想見識下,係咪搶住要架?
: s; K% l" s5 m我聽人講話係架喎
$ T! o& ~3 J( a- m

6 w% O  K/ v8 x6 Y! `# xdead....
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by vivienna at 2005-7-2 02:40 AM:3 o$ F& u( F" w1 V* R

p+ U2 I4 i* T7 s好靚女。。。
: X4 g9 M2 l$ U' x7 V  |# {; K
! _$ i) k: P. ^
4 W4 z" J% Z0 ~6 [2 ~  N
一睇就知你靚女啦,有15次下載記錄,邊到黎咁多人呢?
Originally posted by Rika at 2005-7-2 02:47 AM:
6 ~. O8 G  E! I+ h
5 {: Y' i7 \; C6 Y4 T$ K嘩~ 我都想見識下,係咪搶住要架?
2 P2 G- l5 m' @, j$ a) b1 E8 y# f% }  d我聽人講話係架喎
! I, U; g+ h% T5 P
' Z) s( J) l8 A) _7 i因人而異啦, 係嘅話, 可以用飢渴嚟形容
# D8 D( ~; \2 L7 Z; [姐姐其實都未到虎狼之年, 不過有虎狼之需
Originally posted by Rika at 2005-7-2 02:49 AM:
7 D  l: R- o& z0 s$ I2 }3 Z6 d, A6 {3 r+ a, I* @6 m" P' |% T6 L
一睇就知你靚女啦,有15次下載記錄,邊到黎咁多人呢?
4 c. t/ x; m9 `( {2 @
唔係呀﹐你每次REFRESH一次上一頁就等於下載一次架喇。。。
Originally posted by vivienna at 2005-7-2 02:51 AM:
+ s4 d+ _# H9 M, R6 c6 A' P8 Y6 n
2 \7 V  s% P. w; L唔係呀﹐你每次REFRESH一次上一頁就等於下載一次架喇。。。
; H9 g5 e: F3 c6 w
哦~ 原來係咁
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。