<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Rika at 2005-7-2 02:47 AM:
" D9 `/ L; d  @: r
# ^! z  A* G7 v. O. x: y嘩~ 我都想見識下,係咪搶住要架?0 i/ Q2 I# `) p. E9 K' r
我聽人講話係架喎
: n4 O2 [" ^: V1 u  l1 v+ A6 Y  ^
問吓 john sir 佢老婆係咪咁
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by singgeihot at 2005-7-2 02:51 AM:* j; B; h" j2 M$ f
- [5 l5 L) l: {, [4 s9 U
, @& [& a1 M9 m! b7 b8 F: G
因人而異啦, 係嘅話, 可以用飢渴嚟形容
% J4 x# v: D8 |6 [姐姐其實都未到虎狼之年, 不過有虎狼之需
) H' |3 J: V" t- e但係你個國藉又,同男仔你會覺得好唔得呀??? 好多疑團呀
Originally posted by singgeihot at 2005-7-2 02:51 AM:+ b% y! ~  i! S

7 y; w$ l+ _' a- A- r) _, j; n5 @1 [
6 E$ M% K) c) Y- k, k因人而異啦, 係嘅話, 可以用飢渴嚟形容
9 R7 G) j1 t; r姐姐其實都未到虎狼之年, 不過有虎狼之需
; Z: n1 B3 U! @, P
如果有個好很很很很靚或型既男仔,可否令你同vivi姐心動呢???
Originally posted by Rika at 2005-7-2 02:55 AM:* R2 ?2 s. p5 y' ^
6 q+ Q$ x- K8 y$ _: o
但係你個國藉又,同男仔你會覺得好唔得呀??? 好多疑團呀
: i' E1 X/ g. n) C
, T1 f. D& Q2 g* N, s% A
双重国籍
3 y0 N) f) p0 _男又 buy, 女又 buy 都係為咗滿足唔同嘅需要
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by singgeihot at 2005-7-2 02:54 AM:
5 I. y4 Z/ d+ {
8 l0 }) E9 ?" O7 G- Y問吓 john sir 佢老婆係咪咁
0 o3 z4 H, D" X9 Z* P" H9 e#14754 我估佢答左係
Originally posted by Rika at 2005-7-2 02:57 AM:
, o, Q/ d8 a: N% n( c% Y3 P# o7 N6 X( g" E$ i( ?
如果有個好很很很很靚或型既男仔,可否令你同vivi姐心動呢???
( Y4 W  l( f' {2 g3 G
篤篤曾經令我心動﹐但最後都好HURT我﹐所以我已經對男仔死左心架喇。
Originally posted by Rika at 2005-7-2 02:57 AM:' O5 }4 ]! [* {
' j) o+ y8 w+ `# `; z* Y( ]
% g8 p# m+ a% U: o: f' H# n- a, m7 |3 g7 G  h" H3 x6 C* T
姐姐响大学做 laboratory manager, 每日對住好多仔仔女女, sexy d 嘅都会有霞想
Originally posted by vivienna at 2005-7-2 02:59 AM:
$ j7 I0 W7 O9 S5 M6 ?$ H
$ f) {! i- d& @" J6 `& |. h篤篤曾經令我心動﹐但最後都好HURT我﹐所以我已經對男仔死左心架喇。
3 Z1 X% ~3 D5 X/ a2 }1 H靚仔或型仔,佢邊飯呀=.=
* ]' k9 j5 F6 @5 F4 |  g咁易死????
) m0 b- s' ~  R% u, K5 O7 L- f
$ z: p0 I8 b5 a0 c" P/ c[ Last edited by Rika on 2005-7-2 at 03:01 AM ]
Originally posted by johnwu at 2005-7-2 02:48 AM:
$ D, l' O7 }/ r1 `  c
' x- B. l. z1 c3 i
6 |. k$ K' ^1 j" e* Jdead....
* W2 T6 O% k& t) Z) ^) A! @

( T. z2 x5 l+ C0 H0 `+ @% e5 k. f' Y馬上風 + 笑喪
Originally posted by Rika at 2005-7-2 03:00 AM:
4 G# n, V- k! }7 [1 E" J0 y
$ t. e: D% J6 W靚仔或型仔,佢邊飯呀=.=
: p3 F: `( E. `2 w  `) W
唔想提尼個人
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。