<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by vivienna at 2005-7-2 03:08 AM:+ C- b$ a) j- g# V9 F& Y9 s" e
/ z. f2 b3 j) l; P5 i' ~1 U
單﹐最鐘意容祖兒
1 \, z' M8 `; u9 @8 a* K
一D都唔鐘意男仔??? 見到男仔有咩感覺呀??? 天生架???
Originally posted by vivienna at 2005-7-2 03:08 AM:
" |+ N* y* B" @+ q# l' L
# ~% N# L3 p) k3 ?0 d3 c4 s6 U  R單﹐最鐘意容祖兒
/ b  d" C! S# \. `# U# g高音甜﹐(中音準﹐低音勁)﹐尼樣野HIFI發燒友先聽得出。
Originally posted by Rika at 2005-7-2 03:05 AM:
1 i1 y# e+ E5 I1 h8 v' s
1 s' @  M* h3 `  @* W8 b5 K; I你個名好長,我可以點叫你呀?
/ h+ q7 \3 V* x$ ~2 t9 ~
$ N3 n8 ^2 M& r: q
蟹叫我 sing 姐
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by singgeihot at 2005-7-2 03:08 AM:& W( O) G, m" A" Y! ~! y0 Z6 ?

8 E( o9 h3 b5 u7 S( d' e, U. ]你都可以試吓人之中搵, 命中机会率可能会 double # J- y9 s& k9 N& n5 [
放開傳統觀念, 放膽嘗試, 好多時会有意想不到嘅收耯
5 E, T9 B% O6 x2 t- e! ]/ t" u我呢世都唔會同男仔進行呢項活動 只歡迎女士/女士們
) |4 k1 G" l& k& v7 [- }, j2 H" ?9 F/ w- A
[ Last edited by Rika on 2005-7-2 at 03:12 AM ]
Originally posted by Rika at 2005-7-2 03:09 AM:1 p  S( d2 v7 y) E( o4 U, X: N& W

0 I; H* Y' `  j一D都唔鐘意男仔??? 見到男仔有咩感覺呀??? 天生架???
* J- s/ f& Y; q$ d
D男仔成日蝦我地女仔﹐搞到上黎EF都要扮男仔先得﹐信得過既MEMBERS我先會透露身份架咋。
Originally posted by vivienna at 2005-7-2 03:08 AM:: D; _% A! N( @6 Q. C$ C# S
$ {4 a* Y" H; d8 _5 G; j
單﹐最鐘意容祖兒
4 C, j* C! b3 [1 H( j& z- Z6 V
. V. F' Z* Q& t9 x
我呢排鐘意 2R, 有双飛 feel
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by Rika at 2005-7-2 03:08 AM:
- b' @# a, H- y6 j5 m: Q' Q+ O" P3 i* ~4 }( ~3 w1 l
佢地唔講,我都唔知你結左婚添~
* [# u+ K2 I* O
rumor
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by singgeihot at 2005-7-2 03:12 AM:
2 T" X# h0 u2 ~3 y4 |. \5 o; J2 }0 i# j. V; Z6 s6 [
2 v* Z+ g. ^& p* z
我呢排鐘意 2R, 有双飛 feel
- [# b5 @* G) Z8 _& g兩個係澳洲人黎架播。。。
Originally posted by johnwu at 2005-7-2 03:13 AM:- X  q" j- {  u  F5 m
2 Z# s) o7 G8 z) c, X1 _. e
rumor
+ N+ q! _8 X$ B5 N真真假假,花色香皆看化
Originally posted by Rika at 2005-7-2 03:11 AM:9 y& }* e. `  r8 Q
" X1 e# L; G! H7 {( b3 Y
我呢世都唔會同男仔進行呢項活動 只歡迎女士/女士們
9 z' {+ W& e3 f# \8 b
& e% _/ f, z8 h$ A[ Last edited by Rika on 2005-7-2 at 03:12 AM ]
2 G; V5 V) ^( b- f: d5 D
$ N+ S; Q0 P0 v我細個都係咁諗, 不過有 d 嘢話唔埋嘅
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。