<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by singgeihot at 2005-7-2 03:12 AM:
) I5 L( s7 T$ D% X2 w  T6 b2 d- W1 l; f
我呢排鐘意 2R, 有双飛 feel
" F$ c" h1 m- l' Z5 W( e: ~" N
你呢句都講得出,你中毒好深,應該返唔到轉頭
Originally posted by vivienna at 2005-7-2 03:13 AM:2 _1 r: L) G+ n& A  ]
0 h8 ~% V& e9 f  s" n* [
兩個係澳洲人黎架播。。。
) N3 u2 o: J; o1 u8 j
& P( ^& e* x7 ~6 y
霞想係無分地域界限
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by vivienna at 2005-7-2 03:12 AM:' B0 \$ R9 R9 I
) H9 H" q7 a9 K
D男仔成日蝦我地女仔﹐搞到上黎EF都要扮男仔先得﹐信得過既MEMBERS我先會透露身份架咋。
/ |- v% a9 J% H+ _4 |2 i1 A8 B
如果有個好男仔,會唔會接受呢?
Originally posted by Rika at 2005-7-2 03:14 AM:6 e; y& E/ r% l( U# X: Z: i: r

* K4 D* [& H  C# ?2 y# D2 i你呢句都講得出,你中毒好深,應該返唔到轉頭
$ F) B" Y. }" N3 R
& J) v3 B4 P( x; K
姐姐淨係鐘意向前看
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by vivienna at 2005-7-2 03:12 AM:
" U6 U5 h/ P$ }; v" q, F. g' v% \' ]  M* c
D男仔成日蝦我地女仔﹐搞到上黎EF都要扮男仔先得﹐信得過既MEMBERS我先會透露身份架咋。
; C$ }% M" L7 }% q: e$ d5 K: i5 j
同感
Originally posted by singgeihot at 2005-7-2 03:14 AM:
0 D2 W; a% ?* W$ {) B% q5 q! [0 V( i8 }" l2 s0 g6 e6 l
我細個都係咁諗, 不過有 d 嘢話唔埋嘅
6 V/ X1 t+ D" C6 r! e
我唔細架喇,女仔滿足到我所有既需要,唔洗搵男仔喇,留返比你啦
Originally posted by singgeihot at 2005-7-2 03:16 AM:
! `% F: B/ Z8 p8 F0 N
( }2 ~+ _2 M1 E4 Z/ N# m同感
/ E$ Q6 `' r% N$ f' |) v  L# ?一DD姐我覺得,有D傻架
Originally posted by Rika at 2005-7-2 03:15 AM:% {8 g! l0 w6 K& n- l4 x7 c* Q5 |+ {

- h, l/ N, v, u7 e如果有個好男仔,會唔會接受呢?
! N% x+ E- a8 x$ D1 b
要遇過先知
Originally posted by singgeihot at 2005-7-2 03:16 AM:4 l( i! \  S% ^6 M* {

C. r/ t: K- `9 `( e& q同感
: s& u* q% ~( l- d' i2 e
係囉﹐尼輪成日比人篤背脊添呀﹐做女仔比男仔蝦好慘架﹐所以都係女仔好。。。要個TOMBOY一樣
Originally posted by vivienna at 2005-7-2 03:17 AM:
) v0 i+ @  N/ L& u# d8 Z) I0 N1 c, @5 F
要遇過先知
: [) H; F, D& v* c: G仲可以準喎即係
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。