<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Rika at 2005-7-2 03:16 AM:8 Q" G& G3 X5 C& W

; D% Z- \9 _5 {3 Z我唔細架喇,女仔滿足到我所有既需要,唔洗搵男仔喇,留返比你啦
. j' `) o+ N) e1 q# }( q

* _3 D2 i. ~$ [# f- C1 _" n男仔?.... 我老公会接受我同其他女仔, 男仔就冇可能喇
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by vivienna at 2005-7-2 03:19 AM:
& X7 A3 C8 i* U/ E1 M" F2 ~; ~
- N: \3 u* i# t5 W# r% I係囉﹐尼輪成日比人篤背脊添呀﹐做女仔比男仔蝦好慘架﹐所以都係女仔好。。。要個TOMBOY一樣
3 k# Y& n+ g0 a  p) z$ O8 f
又不能夠一野打晒全部男仔既,我識唔少又好又靚仔既男仔
Originally posted by singgeihot at 2005-7-2 03:20 AM:9 W" t" y4 e) w# ^: r

2 m% V- Y& Z9 ~& ~, [男仔?.... 我老公会接受我同其他女仔, 男仔就冇可能喇
# B4 ?& c* E4 z( V你老公都幾善解人意架喎
vivi and sing 都係香港人呀?
Originally posted by vivienna at 2005-7-2 03:19 AM:
* {2 V& f' l' R8 g+ }
: z. G  S* N# T係囉﹐尼輪成日比人篤背脊添呀﹐做女仔比男仔蝦好慘架﹐所以都係女仔好。。。要個TOMBOY一樣
( H# C7 U  {* h" L+ f' N

# U! X7 o0 v4 U9 g. g" i你嘅處境咪同姐姐一樣, 我扮男仔真係扮得好唔開心
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by singgeihot at 2005-7-2 03:23 AM:" Z9 h0 @; y; h  b7 I1 u) H& p

9 |9 r, ?% ]# P1 E$ K你嘅處境咪同姐姐一樣, 我扮男仔真係扮得好唔開心
0 b$ t0 Q1 B8 m/ Z' n# j& J
唔洗扮喎我覺得,唔扮野,做自己,舒服D
Originally posted by singgeihot at 2005-7-2 03:23 AM:
) ~; i5 |0 H. C& P. J% s5 \8 _. o2 @! U
你嘅處境咪同姐姐一樣, 我扮男仔真係扮得好唔開心
, \6 d" ]0 z, b+ M- \但係做番個真正女仔又唔得禍﹐D男仔會騷擾我地家麻。。。所以都係繼續扮男仔﹐要TOUGH D﹐唔好再被人蝦
Originally posted by Rika at 2005-7-2 03:22 AM:
% ~$ l% p0 k1 l$ I( g9 I) h% g
3 \5 r. r$ u9 Y& k1 I% U% f9 y你老公都幾善解人意架喎
7 E6 Y" j9 B) m5 h' O) B8 H! E6 r/ d
善解人意? 佢衰到想我帶埋 d gf 番嚟一齊.... 唉, 唔好响度講呢 d 嘢, 一陣又俾人虾
Originally posted by Rika at 2005-7-2 03:23 AM:# K# M2 f; y( Q( W# Q1 f$ i
vivi and sing 都係香港人呀?
( w: i: c3 G8 b5 v( c6 |# ^
9 e+ g: z/ a" X
移咗民.... 双重国籍
Originally posted by Rika at 2005-7-2 03:24 AM:& F) @. |& q1 ^; ]" u. u$ K
7 u" ^% s, P; t/ a1 S+ s: x
唔洗扮喎我覺得,唔扮野,做自己,舒服D
& I4 h8 _/ J' a% `- J  c# {

: \' u1 U# s2 m6 BI agree
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。