<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by vivienna at 2005-7-2 03:25 AM:8 |0 \$ A: T2 x' Z  P  ^" N
( @; z5 Z' N( [( B  ]
但係做番個真正女仔又唔得禍﹐D男仔會騷擾我地家麻。。。所以都係繼續扮男仔﹐要TOUGH D﹐唔好再被人蝦
& {  N' Z) I7 E! x
- B4 O  L9 S; Y. J1 \& ?4 \: atough 過架喇, 不過人言可畏, 無奈
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
哈囉!傾緊乜呀?
Originally posted by vivienna at 2005-7-2 03:25 AM:
/ Q. ~! M# e' \8 {. p& `3 t* B& F6 f
但係做番個真正女仔又唔得禍﹐D男仔會騷擾我地家麻。。。所以都係繼續扮男仔﹐要TOUGH D﹐唔好再被人蝦
. r( r/ I2 ~/ _' V9 F7 _$ l
咁大獲???
Originally posted by Rika at 2005-7-2 03:24 AM:' I) w" k* z7 y5 ?, X
4 ?$ E' j- D# R# P: |3 L( t
唔洗扮喎我覺得,唔扮野,做自己,舒服D
* e0 X8 Q  |0 k
' t( t9 _# h# z* ?/ j
環境逼人帶假面具
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by toro at 2005-7-2 03:29 AM:
" X, u# U% _9 R+ Z哈囉!傾緊乜呀?
: O. F2 ?; u$ W+ m+ p
女會員被蝦
you 2 are very good at 扮....sing, vivi
( s  V2 q' w6 b) U* N0 U/ R  E+ R; i
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by toro at 2005-7-2 03:29 AM:
% O+ \4 L7 Y' k哈囉!傾緊乜呀?
& f/ T. r7 e7 i
# o$ o: q" c2 g( `& @
蛙兄好.... 国籍問題, 面具問題
Originally posted by Rika at 2005-7-2 03:29 AM:8 ?# ?' A, [% B7 b8 M
1 _# p0 A! t& x* v; }( {2 g
女會員被蝦
* L) W/ A- p1 M" ?. _$ n, C: B( {邊個?
Originally posted by johnwu at 2005-7-2 03:29 AM:
9 p: Y& O$ \! Y- jyou 2 are very good at 扮....sing, vivi
1 j6 K+ h" s- `" `- C. K: q
0 R% }) F$ Y6 K2 k8 z" h& H時勢逼成。。。無可奈可
Originally posted by singgeihot at 2005-7-2 03:26 AM:
) o0 ?! k5 U. u- q' `7 d3 Y6 y2 W& G  t& j( m# ?3 B
善解人意? 佢衰到想我帶埋 d gf 番嚟一齊.... 唉, 唔好响度講呢 d 嘢, 一陣又俾人虾
( T" b1 q9 s/ q+ T7 [( Q人少少,無人會追蝦架
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。