<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by johnwu at 2005-7-2 03:33 AM:7 k6 n- Z7 P6 B' T
2 ?3 k: c1 x% u
$ F2 |1 _0 p0 S+ S
5 T; [/ E* a( ^
You guys are so good, no way I could 虾埋一份 lar...
: _, z; @& {) m- i女仔一定要團結﹐蟹妹同我地CHAT時都成日吐苦水架
Originally posted by vivienna at 2005-7-2 03:34 AM:0 C! T- f7 Y+ ?6 V4 s; w! i

8 p9 ^* l; k; q! B# S  F所以話﹐響26FUN上面做男仔係會好D架。。。唔通真係要趕盡殺絕﹐要我地告別EF﹖
2 @7 x% L( U2 h4 U+ ]4 ?# F
咁嚴重
Originally posted by Rika at 2005-7-2 03:34 AM:
. w6 D: j7 ]& U, a! R2 N' T
( r2 O$ L& C0 j5 C# S我幫唔幫你呀?
6 f$ A* J* Z8 [& F% d* j我地心靈好強既。。。都OK架喇
Originally posted by johnwu at 2005-7-2 03:33 AM:# l8 ^8 R9 u2 C, e+ ?' \
3 A5 k1 v$ k( }
- O7 ^" l) g; J- U2 o  q

g% k4 o3 `4 F* ^- N2 ~, P7 o: ]You guys are so good, no way I could 虾埋一份 lar...
3 r* E5 f; R* _% [9 j, u) c( j
3 |3 V5 K) j+ E/ E/ e) w6 G你唔落井下石都算偷笑喇....
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by vivienna at 2005-7-2 03:36 AM:
' @4 C* X9 {1 R, d6 u$ i# `# g& d, T
9 O' `% g& ~6 x* `女仔一定要團結﹐蟹妹同我地CHAT時都成日吐苦水架
2 H2 d( n1 F! k8 o
佢都比人蝦?????
Originally posted by vivienna at 2005-7-2 03:36 AM:
; u+ C" k2 ^4 W* ]' j9 v! r9 X5 z6 f0 h/ Z
女仔一定要團結﹐蟹妹同我地CHAT時都成日吐苦水架
3 w/ J. F' A8 y. d; F7 f
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by vivienna at 2005-7-2 03:36 AM:6 W. s8 o! c. i; I5 n
. q1 C3 O. |6 @! b4 W
女仔一定要團結﹐蟹妹同我地CHAT時都成日吐苦水架
' T; c6 Q; z! t( ]/ r* f9 \. }7 m
新角色突入?
Originally posted by Rika at 2005-7-2 03:37 AM:4 f& u7 u4 W, |/ v4 H

% F/ w! y4 o! l5 b7 B5 q: v& X佢都比人蝦?????
- n2 i- e, m# z3 l4 J距比較多人尊敬﹐唔同我尼個傻妹麻。。。任人武
Originally posted by vivienna at 2005-7-2 03:37 AM:' X1 I1 u9 E" i0 e' V4 C0 W2 v

. z) M# y, J4 V! I# z我地心靈好強既。。。都OK架喇
9 S! H0 m) j0 L/ a心靈上我都幫唔到你D咩,其他你就可以打比我啦
Originally posted by vivienna at 2005-7-2 03:38 AM:
" J, K+ [! d6 y1 \8 D
' G7 D* a4 S9 h0 {0 H# L2 m8 `) y. |距比較多人尊敬﹐唔同我尼個傻妹麻。。。任人武
/ g! t/ C! e) k: ^- P' }$ U& @我諗男仔諗到乜講乜,你地唔洗太介意架喎
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。