<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by singgeihot at 2005-7-2 03:44 AM:. f1 v; m6 Q+ k. F- f

' l* U* X9 w4 h+ r4 b7 ?8 U4 o6 c. ~; t2 R% v; ^) {
john sir 虾我哋虾到連文法都不顧
+ t) j0 y. G; L% m7 t2 l0 L8 S7 ]/ d' x7 U3 R
conversation English....
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by singgeihot at 2005-7-2 03:43 AM:
, }5 r) F% e9 G, v9 s, h
! g9 s$ M( \2 M" N  k佢無奈多 d , 因為佢唔想得罪人, 但係又唔想見到我同 vivi 唔開心
" d0 {& k* N0 l; {你地同我講囉,我都唔驚得罪人
Originally posted by vivienna at 2005-7-2 03:41 AM:
0 H" Z! w* i2 ^. }' @7 _# }' h/ [1 i* @: @  j3 p/ k8 ^# W; V, N& Z
你都知道我係咩咩架啦﹐我唔可以同男仔有野架﹐係我心理上接受唔到囉。。。
4 c3 F+ S* W& ?3 v0 X一定啦!大佬!你接受到就恐怖喇…
Originally posted by Rika at 2005-7-2 03:44 AM:- h+ {. l# i9 J% m0 ?

' z, `8 ^6 ?  x  R4 Hobjection~ welcome could be n. vt. int. adj.
1 p' \; R! d. k5 ]' F8 j& [: L你夠膽質疑英語老師﹖我做MISSY好惡架。。。
Originally posted by vivienna at 2005-7-2 03:44 AM:" @8 b, n4 y( L

* A+ M7 v; \# d* C) \( l$ l: d算啦。。。我係後天架﹐睇下將來點先啦
" h7 D- {/ M! G9 Z; ~你仲有機,唔好形住先啦
Originally posted by Rika at 2005-7-2 03:45 AM:+ v1 [; k- e* F

* f5 ~4 \1 h8 B  f9 p1 p你地同我講囉,我都唔驚得罪人
2 W' d5 B% @. f8 W
  H: e) g- m! w1 |7 K4 o
yes yes, I will protect you guys too!!!!
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by toro at 2005-7-2 03:45 AM:; g- @  ^. @* q" u5 @4 f

. c. k6 B3 O* p% N+ u  _! ]一定啦!大佬!你接受到就恐怖喇…
- q6 G- Q! @, P" ?5 i% u: T( s最緊要你明白姐﹐唔好見我係女仔就黎撩我呀
Originally posted by johnwu at 2005-7-2 03:48 AM:0 F( p0 F" o: j# [
% D; j9 |! |0 G" }2 V& A4 I
yes yes, I will protect you guys too!!!!
! v( f- q3 N& G5 S5 n
We GIRLS will be tough!! I don't want to rely on guys anymore.
Originally posted by Rika at 2005-7-2 03:45 AM:# f' @$ \7 z/ z4 G$ T
8 F8 D* F/ c8 ?! i" _& @
你地同我講囉,我都唔驚得罪人
) r% s+ i7 Y, U/ L. V' N! K+ f+ J( l
算啦, 我哋都唔係 d 鐘意小事化大嘅人
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by Rika at 2005-7-2 03:46 AM:% T( u% \8 F0 h" Y* X% \# c
2 i$ x* A. R! C
你仲有機,唔好形住先啦
; L0 u" _5 i  t1 J; l" p我好滿意我現時既狀況﹐我無諗甘遠
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。