<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Rika at 2005-7-2 03:51 AM:
' I, b3 e6 @) U# D  K  x
& I4 P3 ]; g  O, U0 M" B! B咁就忘記佢啦,唔好耿耿於懷喇
; h: @" a  e9 |: @* y/ H. B
; {; c# _  R) G  Z* a
女仔係咁架啦....
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by singgeihot at 2005-7-2 03:51 AM:
8 P* @/ }7 n! P
: [- u& F+ @9 g* i我接受到
0 t* t' O7 S* ?% m9 V
你接受唔到,你老公跳樓都似
Originally posted by toro at 2005-7-2 03:53 AM:
/ j+ ~6 ?* o/ p+ F" }8 ukaka , john 你哋有無msn ga?
& o2 p8 I! q( g& v) C你又想中傷我地﹖
Originally posted by toro at 2005-7-2 03:53 AM:0 F& R4 r  D# i# K$ l) r* c% w
kaka , john 你哋有無msn ga?
6 W9 n' d; m8 q; K6 K8 ]( R
Originally posted by vivienna at 2005-7-2 03:53 AM:
, w; a1 K, S+ K7 @3 U5 C' q9 ~- c7 b7 u2 J
請你唔好帶歧視成份﹐我好撐SINGSING架
5 @7 N9 T1 j+ ^; |: O& z; k6 w我知…你哋好姊妹
Originally posted by toro at 2005-7-2 03:53 AM:
, G) D; H/ X" A  V6 rkaka , john 你哋有無msn ga?
  C/ I, k: ^. `1 C+ y& G
MSN is blocked in the office.....
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
襯人少,又黎一次集體交換囉
Originally posted by toro at 2005-7-2 03:52 AM:6 [8 |" }" Z2 j8 n6 I) N/ a* ]4 M

7 ?% }2 k! }1 b9 _8 D; c. {9 a0 c
6 }0 W5 r6 ]+ O: y( y- x% o
% S" R; ]! x% X0 v" q接受啫, 唔駛咁驚啩
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
無論尼個世界點樣睇我地都好﹐我一定要撐到底﹐唔可以再比D男仔話曬事﹐比距地蝦。
Originally posted by vivienna at 2005-7-2 03:55 AM:" _7 N$ Z! Y* }) h% u

& ?+ b& R4 z6 W* s$ }3 q/ C9 v你又想中傷我地﹖
. p, W1 I8 e$ m
???????? don't understand
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。