<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Rika at 2005-7-2 03:55 AM:8 ?  R6 J( m& m: ~2 B

% {+ o( k, O4 F& T$ e) P  G
/ T- R% ~9 R5 [% ]8 G
比我吖,我同tata有用嚟傾閒計,john有無?
Originally posted by Rika at 2005-7-2 03:56 AM:) E: v9 @  o4 s, ]8 O; j
襯人少,又黎一次集體交換囉
7 B% P2 J$ t0 Oonly icq works
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
得左~
+ L- {. {- _1 Z: D  Z4 H! ^# y8 z+ u
[ Last edited by Rika on 2005-7-2 at 04:00 AM ]
Originally posted by Rika at 2005-7-2 03:54 AM:
; y+ E! J/ T# B: r! _0 s6 q/ M
' _. C5 l1 I) o" ~你接受唔到,你老公跳樓都似
4 J; r9 l+ ?3 ]  z2 v4 z

- m5 W# a/ h' p6 m6 Q: D. i" t佢要死我都冇符.... 一齊咁多年, 好多嘢都睇化
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by toro at 2005-7-2 03:57 AM:1 n: I5 {5 h- D' u
+ p4 k% P7 ]: m
比我吖,我同tata有用嚟傾閒計,john有無?
: S7 y. g3 y  a( U( U- F5 g
我都有時同佢傾兩句
Originally posted by toro at 2005-7-2 03:57 AM:
* K. s1 b1 T& j, Y  k7 p& `4 f
1 B, v  ~* A% K比我吖,我同tata有用嚟傾閒計,john有無?
$ }+ V  C7 X8 }7 n' S! y

! b6 T- `# y7 B  V5 J! `- q6 s8 ]8 HI want to talk to tata too!!!!!!   Too bad it is blocked  
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by singgeihot at 2005-7-2 03:58 AM:; s4 P* a' w/ s# U# _
# E# j1 u0 D' V! s1 I: g$ E
佢要死我都冇符.... 一齊咁多年, 好多嘢都睇化
$ s2 V8 w9 _+ p7 x2 y: |
講時講﹐我有好多個月都無見過我個女友喇﹐真係好驚距會變心。。。果邊甘多靚女仔引距。
Originally posted by Rika at 2005-7-2 03:56 AM:
; i# A3 w+ B  H2 _3 h7 M4 E襯人少,又黎一次集體交換囉
0 ?. O" ~8 w+ O0 ?; e* D8 E& s, {( `
4 ]8 @) G0 N1 S7 w! a! l/ Z我冇架, 我無事不可對人言, 想傾計可以去校園版英語茶室留個 message
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by Rika at 2005-7-2 03:58 AM:8 X! {* G- N# i5 ]2 `
得左~
6 ~% ]: m5 x- |8 L7 h: q" c8 Q7 |. ?
[ Last edited by Rika on 2005-7-2 at 04:00 AM ]
# ~5 _8 U) L% ^' ^% u
thx add u sin..........john遲d比我得唔得?
Originally posted by vivienna at 2005-7-2 04:00 AM:
/ [9 w  F5 X% l4 y: l1 Q# E+ v* E2 s7 P
講時講﹐我有好多個月都無見過我個女友喇﹐真係好驚距會變心。。。果邊甘多靚女仔引距。
3 A2 E( U1 \' n

( {3 T- w' Q! |係要變心都冇符.... 我都背住我老公偷食無數次, 我知佢都有
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。