<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Rika at 2005-7-2 04:11 AM:
' H, r; @9 H# o: n5 j
! z% X% F+ |2 p  v! E4 l& o搵過個囉
; e" J9 h; W. I2 ~2 I6 b4 v
* \4 O# y$ Z  J$ c[ Last edited by Rika on 2005-7-2 at 04:14 AM ]
0 T& t+ h6 ^1 y: x% n1 O# B$ ^& O! s, E0 U
vivi 冇老公架
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by singgeihot at 2005-7-2 04:14 AM:. W2 Y* l' r& q7 v! h) |$ d
' @  R, C( J% n! x' S

+ ~5 v7 o$ n+ y0 ]& c7 R# ~! m: ?6 k* t我以為你又响戀記搞咗個絕情谷添.... sorry, 少捧你場
( _  L6 q' t" D5 Q" w嘩!去到婚姻問題我唔識答ga!人哋嗰d至係專業
Originally posted by singgeihot at 2005-7-2 04:15 AM:1 R9 |2 M$ R3 X( c( _
3 y- ]  O6 h7 d: b: l/ X
- R. N( ^3 X# y3 w. x
vivi 冇老公架
6 c, c6 A( ?3 m* j" r( q我睇錯 sorry~
Originally posted by toro at 2005-7-2 04:14 AM:8 \5 [& j. L6 C  Y
+ @6 P) d- M+ R  o& U0 t
咁佢响工作場所偷食定私底下响外面玩?
5 f% f; Q" V1 f
1 F% l* s. ~5 `/ o) c9 G0 q9 F佢响我面前都好檢點, 但好多人見過佢同 d 女学生眉來眼去, 同埋佢去 conference 唔一早同我講定我都好清楚係咩嘢一回事
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by singgeihot at 2005-7-2 04:19 AM:0 [% E, K" m4 M1 |/ N6 ~+ @: w9 b. F8 \
  l: j% n7 r" e; D
1 B4 K- v3 o0 S, s. |  F
佢响我面前都好檢點, 但好多人見過佢同 d 女学生眉來眼去, 同埋佢去 conference 唔一早同我講定我都好清楚係咩嘢一回事
6 `+ `6 Z5 i! Q" H
咁有無暗示過你知咩事呀?
Originally posted by toro at 2005-7-2 04:16 AM:- A8 l) f2 r$ {2 X; ?1 A- V

7 T5 h2 K1 N- O* y  p0 |嘩!去到婚姻問題我唔識答ga!人哋嗰d至係專業
7 `8 S" p4 ?2 A  {! L4 }$ F' T# r# r: C- ?- Q2 Y6 q
我諗呢度有結婚而婚姻有問題嘅 member 真係絕無僅有
Originally posted by singgeihot at 2005-7-2 04:21 AM:
) i) C0 v6 b6 j% f+ A* I9 ~4 i/ j7 k7 O2 `& C+ A1 t, `9 K
$ q2 v" }7 {1 `0 A, Y; X$ J7 K# V
我諗呢度有結婚而婚姻有問題嘅 member 真係絕無僅有
' d. S( g9 Q8 d9 J' `, ]- b, Z" N  t
係囉係囉,未有仔女呀?
Originally posted by toro at 2005-7-2 04:21 AM:) n5 x* p# X3 |" h2 W  I$ v
; P( ]9 L9 e+ q# ?, r2 f
咁有無暗示過你知咩事呀?
7 [: v/ r  J7 t& O/ ^1 Y- b
4 w# A$ K$ P' p, X1 ]我諗佢都知我知, 不過扮唔知, 其實我同我 girlfriends d 嘢佢都好清楚, 仲完全唔介意添
Originally posted by singgeihot at 2005-7-2 04:24 AM:
5 x, y$ c3 K8 ~3 A& Z8 ?7 X# W
4 C: `. c% r3 R- z4 r
- E2 R% F: l+ Y3 m6 J7 o8 P我諗佢都知我知, 不過扮唔知, 其實我同我 girlfriends d 嘢佢都好清楚, 仲完全唔介意添
2 ?5 S. N/ z4 T5 q
你都算係好大方架喇﹐可以忍氣吞聲。。。
Originally posted by toro at 2005-7-2 04:23 AM:
- v) S: j! q% e' m  M0 ?8 ~8 O7 i4 N
# s$ `( g  C! Q9 ^: y係囉係囉,未有仔女呀?
0 y$ A+ r* P+ f' c3 v3 I& t5 o% m

. L$ O2 s9 j% w' }1 L0 f( I/ ?仲讀緊書, 點生細路呀, 再者我双性戀呢樣嘢第日 d 仔女發現咗唔接受会好難過
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。