<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by singgeihot at 2005-7-2 04:24 AM:
. ]7 N) y5 b* |8 G7 [2 K/ e9 R; I& X# A6 c+ ^5 z: A
: O7 V0 ]/ E) M$ ~9 r* r) O% ]" C" b
我諗佢都知我知, 不過扮唔知, 其實我同我 girlfriends d 嘢佢都好清楚, 仲完全唔介意添
. `3 {6 n0 Z; L. y- S. s
有無考慮離婚呢咁?仲有無愛情先?結婚幾多年呀?
Originally posted by singgeihot at 2005-7-2 04:27 AM:# `* H* r+ Z( G' P) w% ^$ V
1 u+ F8 F3 K* H  ^2 b. Q3 Y
1 Q9 E9 @* l% j4 a
仲讀緊書, 點生細路呀, 再者我双性戀呢樣嘢第日 d 仔女發現咗唔接受会好難過
# ~, ?( y5 i) M, T
無細路好辦好多!
Originally posted by vivienna at 2005-7-2 04:27 AM:( S. i$ u# m2 ], L  C+ @

: a4 i5 J* d- @你都算係好大方架喇﹐可以忍氣吞聲。。。
) y3 C5 G8 S7 o% ?1 v- @( v2 z; i9 E6 i# ^9 }
冇辦法, 經濟上我地目前係唔可以冇咗對方, 再者佢係我唯一一個男人, 我好死心眼同死硬頸, 我暫時唔会識去接受另一個男人
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by singgeihot at 2005-7-2 04:30 AM:
5 D( E+ {  v' T6 n4 i7 v1 P4 g" i" Y; X9 J3 \

& c- X, ]/ M# }9 Z9 _8 x冇辦法, 經濟上我地目前係唔可以冇咗對方, 再者佢係我唯一一個男人, 我好死心眼同死硬頸, 我暫時唔会識去接受另一個男人
" M( ^4 Q" C" D  s& O點解呀?
Originally posted by toro at 2005-7-2 04:28 AM:0 x( i$ ~; Y5 d# V( [, D6 \
' f/ i6 C0 B, m( N5 ^
有無考慮離婚呢咁?仲有無愛情先?結婚幾多年呀?
" @: x& H! _+ l  X

, w7 _% c6 U, I, ]" z9 Y& Q: M其實未正式結婚, 不過訂咗婚七年, 愛當然有, 不過唔再係熱戀, 似老夫老妻多 d.
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by toro at 2005-7-2 04:32 AM:2 c( R6 R6 e2 G6 g1 Q
# J9 h3 Z0 k' @: p0 v
點解呀?
& H( D$ b% M3 ^6 `# S
1 G' i* |7 L' h( g! ]0 ^
因為响大学做助教同研究生嘅人工好少, 一齊生活会負擔少 d
為何世間不可能接受女同性戀者呢﹖不認﹐不認﹐還需認。。。但認了又如何﹖6 O' n$ e2 D* {* ?, G
, ^  v; ]0 U( W: s/ p+ V: A+ Y
被人歧視不突止﹐仲要被人當玩具任耍。. G! c& e4 u7 U! W$ i

" [3 v1 v8 J! k: _: Y2 k下次一定要帶眼識人先會再表露身份。
Originally posted by singgeihot at 2005-7-2 04:33 AM:
$ P1 `  _% S1 G/ g/ a' Z
. s5 @  u0 C/ p3 l/ z" F3 @% D- r* S# C
其實未正式結婚, 不過訂咗婚七年, 愛當然有, 不過唔再係熱戀, 似老夫老妻多 d.
. p0 ?/ B* {" p$ x1 I& }/ W% p咁早咁諗好難對成世嗰噃…
Originally posted by vivienna at 2005-7-2 04:35 AM:
% L, I+ z0 C( e7 h/ `2 I' k為何世間不可能接受女同性戀者呢﹖不...
* q7 |: Q& U% ?- o; F' c唔好咁灰
Originally posted by toro at 2005-7-2 04:36 AM:. D) N+ s  }* z* n" h# p2 J$ C: a
, [/ X0 v2 q. R( }
咁早咁諗好難對成世嗰噃…
2 c: x: e  `. g% G! T9 I4 w

; m) O) I1 Z! l( q4 B1 t8 \/ r我性恪偏激故執問題....
1 a- f7 |- a/ L5 q, M" b+ m6 p- B不過我要熱戀 feel, 我 d girlfriends 可以俾到我
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。