<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by vivienna at 2005-7-2 04:35 AM:/ L; O. y5 f, j  i8 c
為何世間不可能接受女同性戀者呢﹖不...
- ~3 A8 Z( q8 j# T
$ ]5 D# P" X" D$ W& [
有時要借用 kelly 句: "無窮淚兒在愚弄眼睛"
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by singgeihot at 2005-7-2 04:40 AM:+ h: @8 \. e; B5 s

' E1 _! V3 _  d% u% s* p& a( O0 v% @' ^* D+ a8 P3 J
我性恪偏激故執問題....
, g1 [# U. h4 N& X2 {不過我要熱戀 feel, 我 d girlfriends 可以俾到我
+ `9 e. ^8 Y; C6 L, ]# W! }
未正式結婚有得反悔吖(正式結埋都仲得!)
趁人少先講出自己嘅身世, 希望唔好過份渲染
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
早透喇﹐各位。
. }3 f8 H( a* v9 D' n# w0 B& n! c7 Z/ o0 U/ Q1 ^1 }. Z  X
SINGSING﹐我今晚又好唔開心喇﹐但都係會繼續堅強﹐所以你唔洗擔心我架喇。你都算好﹐有個碼頭靠岸﹐我就永遠都做唔到個真正既女仔。
Originally posted by vivienna at 2005-7-2 04:43 AM:4 j' o& l  D: f9 h/ q5 q% x8 v4 Q
早透喇﹐各位。
; u; V2 S$ j+ i5 R$ ~- q, g, l9 U" V" D+ A' f+ H
SINGSING﹐我今晚...
4 R' s' X( Z" t我都訓喇!再傾啦兩位
Originally posted by singgeihot at 2005-7-2 04:43 AM:
% {+ Z, z5 e0 y趁人少先講出自己嘅身世, 希望唔好過份渲染
. ]# e; ?( v8 F) y
最緊要係信得過先講呀﹐如果唔係會被人唱通街架﹐我大學果時咪試過囉﹐心理學PROFESSOR講同性戀﹐距無啦啦嗌我出黎講感受﹐果次之後我先明白尼個世界原來甘可怕架。
Originally posted by toro at 2005-7-2 04:42 AM:" u1 s( g6 @4 \) ]* r
0 W1 u# l- W8 p
未正式結婚有得反悔吖(正式結埋都仲得!)
" c6 N) t; {$ I' l

* V5 k/ a# V4 R. t都係嗰句, 我性恪偏激故執問題.... 我好似係好傻, 但如果我真係好傻, 我都係自願好傻
Originally posted by toro at 2005-7-2 04:46 AM:% j8 w/ u: o/ u. @7 D/ w! f

' K4 u8 o/ K$ n我都訓喇!再傾啦兩位
6 J6 `: u* T6 w0 F% o) T+ |7 N% D希望你可以保守秘密啦﹐我地信曬你架喇
Originally posted by vivienna at 2005-7-2 04:43 AM:
# ~8 k8 F; r! k早透喇﹐各位。2 N; E) Y( w6 B+ B6 H) U

; K/ \- ~/ h1 b+ ?( o; K, ?! u! k" RSINGSING﹐我今晚...
& {$ m& \: @- x" I
9 [- Z$ M& a( @% m7 f7 `唔好咁啦, 訓醒覺又係新嘅一日架喇, sweet dreams
Originally posted by vivienna at 2005-7-2 04:46 AM:
$ L/ F6 N7 D& t* x3 s- g7 t6 u5 U
4 O- x/ s% u! X( e7 x9 }( d9 u+ f最緊要係信得過先講呀﹐如果唔係會...
; x9 a. i/ Q, s' D
# k. i) c$ K) s$ e2 L% s
我係妳我会即場同大家講話對佢 (或同佢) 有嘢
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。