<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by vivienna at 2005-7-2 04:47 AM:
! C- P( y" W" p" L! z; s! @5 j# ?8 x
希望你可以保守秘密啦﹐我地信曬你架喇
3 Y  O+ E/ b2 l) S1 \. j
我希望無人追post啦咁
Originally posted by toro at 2005-7-2 04:46 AM:
( G9 F: j* Z* W" C
0 g6 s! J* z/ G. a我都訓喇!再傾啦兩位
4 C4 I' d! g- G2 b5 t/ O4 j$ |
# S9 z$ j0 [" F& a9 I: hbye 蛙兄, 我都 sign out 喇
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by toro at 2005-7-2 04:50 AM:3 z7 a4 J0 y1 a' z  S# w/ j

+ \8 |1 U4 V3 X. D7 O& \0 j% A我希望無人追post啦咁
4 o; n) j6 F0 I2 i
* ]0 z  q1 V7 P0 T唔好刻意渲染我係唔介意嘅
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by singgeihot at 2005-7-2 04:51 AM:( N$ F% g8 h1 [2 G* b$ H
7 `4 j' P/ O8 U* U
8 B3 s- k4 l( h. C" T' Y* h9 r
bye 蛙兄, 我都 sign out 喇
) z) I# u6 S- }) p+ F8 c' J
拜拜!唔好咁愁喇!
長眠先~
嘩!今朝無人來呀
~夜越暗~ ~星越亮~
Originally posted by stone86 at 2005-7-2 11:20 AM:
8 Z. y6 k/ s  h/ X9 u, `2 A8 h9 W嘩!今朝無人來呀
1 ~8 J9 G+ L; o+ J6 Z7 e3 M. o6 H$ _% G& o. e! W
hihi石仔
* Q- G( ~- S" ]. D! o9 d" |我黎左呀
ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
嘩 HOHO
8 p3 j$ z. U# ~. C5 v- G) x# M您的相好正喎5 N: y5 E; }  u. _( S3 ?. t
好有威勢+ I+ @* N6 g$ l% M: Y3 _' ^% }
正呀
~夜越暗~ ~星越亮~
hihi hoho
2 S: t/ h- p3 H# K0 h, jhi stone
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。