<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by toro at 2007-5-26 01:42 AM:
8 p% v# f6 s( T2 M1 {: q+ y( ~5 C1 ?8 c$ T
* O  p7 B2 X. f5 m6 L
講開又講 , 楊過既悲劇有d係自找既
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 01:45 AM:
6 E4 M, O2 a9 @4 F
0 w  _) T8 b; N9 a* h! w( w講開又講 , 楊過既悲劇有d係自找既
7 g( T; D, D& j
你講邊段?
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 01:44:+ q; R1 T: m4 a) E! A

5 Z' W6 L" W3 p/ |# O2 v; w講埋先,你咁諗可能因為認為人只有... 6 K2 Z1 g" q' C/ i
咁 徐生 唔係有兩價值觀咩???# A6 n( z  V: k, \  N( W2 @
出面係衰人 , 家裡係好人
6 b! M, w& p$ w8 o9 a

; n# p& L' n4 `9 P3 ?呢個只係你從傳媒中見到既.....唔通你識佢?????
/ c$ j& K+ B/ R. x; M9 w呢兩樣野根本唔可以同為一談....因為大家根本唔知道真正既徐生係點樣......
揷爆鄧麗欣、鍾欣桐、黃婉伶、薛凱琪、關心研、鄭融、劉心悠、董敏莉、應采兒、陳文緩、林嘉欣、官恩娜、陳自瑤、陳法拉、廖碧兒
呢個帖令我發帖數上升不少
Originally posted by toro at 2007-5-26 01:43:9 l8 i: N5 D* @

; L7 ~4 ?7 g& ]5 R6 J中但唔認同佢嘅行為實在太壞
$ }% |4 F+ e; {9 f7 _. `* B我會可憐佢,吾會批判佢,4 |* I" r8 W: v. r' I, F& s

8 o: J# j9 f- G) m相反郭芙,佢大把機會認清正邪,自己吾識諗誤己誤人。
Originally posted by toro at 2007-5-26 01:48:. ]; ]  Y, r6 y1 p- E' D8 x
呢個帖令我發帖數上升不少
' f6 }4 v7 n0 g: T  n( w  ^0 z( ]( c
! a# D9 ?; u! W, ?, g# y
我都係......
揷爆鄧麗欣、鍾欣桐、黃婉伶、薛凱琪、關心研、鄭融、劉心悠、董敏莉、應采兒、陳文緩、林嘉欣、官恩娜、陳自瑤、陳法拉、廖碧兒
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-26 01:48:
+ B% d5 I& K0 h  }3 J6 @- q3 q
* B2 p' F' {  l, J) u2 E& g* w1 ]我會可憐佢,吾會批判佢,
  h( `  V! [9 F4 x
. S7 T, h# |1 U, J8 b% N0 Y相反郭芙,佢大把機會認清正邪,自己吾識諗誤己誤人。
3 ~) ~# v3 q" Y0 S! f5 B; \/ U

% x2 i3 X+ v' ~( `5 J: r...所以講衰...佢真係衰過阿紫好多......
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-26 01:48 AM:8 e" i) ^/ I" Z$ P! l4 E; a) e* i+ B6 B

# {4 K/ n% |8 f8 ]我會可憐佢,吾會批判佢,
4 O! X" l0 Q0 c( O7 A- M% m1 S. R: f) ^0 l+ p0 W
相反郭芙,佢大把機會認清正邪,自己吾識諗誤己誤人。
5 m4 P. }$ G' ^, r3 `: V" a一屋好人得佢咁q衰
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 01:44:" L* O6 U' q6 u9 r( F) i& X7 N

l0 }! I! L, {6 f( a- cwhich五甲???
* l; h, w3 k" w2 z. s" ]大家一齊數下,' F" w0 ^0 F4 }! e* ?5 W- c! G
喬峰居首有無異議?
Originally posted by feuosma at 2007-5-26 01:47 AM:3 y2 Q/ |- A' x- {' F. ?; s

/ x  z4 s7 A- a  Q' Q$ v5 L  s* s, {
呢個只係你從傳媒中見到既.....唔通你識佢?????
  G5 a9 k$ P: ~/ r3 F呢兩樣野根本唔可以同為一談....因為大家根本唔知道真正既徐生係點樣......
& b3 e/ u# G5 N/ |  e
如果信傳媒就pk拉 , ed係人地 老婆 老母 講既; k7 h( ^0 r; D
你唔通唔信人地 老婆 老母 , 走去信d pk傳媒咩???
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。