<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 音樂空間 » 其實盧冠廷點解做到歌手ge!!!@@
返回列表 回復 發帖
淨係佢D歌詞
已經感動到我
畀到我做人既勇氣
你話佢係唔係一個好歌手
以前佢點勁係以前既事   我地呢d後生 唔識係正常
流生曲咩

成班iq題
Originally posted by hins0109 at 2008-5-19 11:37 PM:
流生曲咩

成班iq題
唔識就問
唔好一開口就串77

就係呢d後生, 基本禮貌都唔識, 明唔明?
Originally posted by hins0109 at 2008-5-19 11:37 PM:
流生曲咩

成班iq題
後生大哂ar?? 如果你咁講讀歷史來做咩ar? 以前o既野就可以唔識, 咩邏輯ar??
他是一位極有才華的音樂人,寫了佢多出色的歌, 自己的嗓子也很獨特
他的賢內助也是一位很有文化修養,幫他的歌填了很多好詞
著名的作品有林子祥最出名的"最愛是誰"
如果他做不到歌手,我大概也想不到有多少人有資格做歌手了
樓主不要被英皇的"歌手"迷得暈頭轉向才好
流生曲咩

成班iq題
就算係以前又如何?難道D後生識就唔正常?!
一首歌/一位名人點叻都唔關時間同後唔後生事,在乎你有冇深入探究。
仲有,請別輕視歷史,冇以前係一定冇你同我同宜家。
香港樂壇點解依家一落千丈?
就係因為有你地哩班唔識音樂嘅智障!
流生曲咩

成班iq題
又一個可憐又無知0既小dee dee......
無知唔係最可憐,因為咁而自豪,仲覺得冇所謂先係最可悲......
逆ナンパ男
後生唔識都可以聽下
闊別樂壇18年, 盧冠廷又開show
佢前幾日喺紅館舉行叫做「2050盧冠廷演唱會」
盧冠廷話今次再度演出  係為左宣揚環保既重要性

好似仲請埋農夫,林子祥,李宗盛,吳雨霏,側田,王菀之
佢仲加入埋炭補償行動

[ Last edited by 0000001 on 2008-5-20 at 01:24 AM ]
流生曲咩

成班iq題
你真係以為後生就大晒?睇你都應該係個類諗住自己未夠18歲,就算殺人放都無問題呢類人啦...同埋你歷史科都應該係零分...就連統一六國個位王帝,你都未必識,因為...你從不向後望,我又放長雙眼睇下你有幾in,希望到你30零開始既時候,你一路都係聽緊流行曲,千萬別回想以前既音樂,不過近代樂壇,又真係無咩令人值得留戀...
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 音樂空間 » 其實盧冠廷點解做到歌手ge!!!@@

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。