<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 俾機會你親口同神講聲多謝,你會多謝咩呢?[積極回應+]
返回列表 回復 發帖
Originally posted by vivienna at 2005-6-4 01:56 PM:
2 b3 A( l6 R. K$ j0 V0 {SING﹐我覺得基督教真係好虛偽。
2 p/ w& F& r  P  J) R1 |1 [7 |, F
仲有﹐好多人一出世就出世o係信佛既家庭﹐有乜可能一出世就要落地獄呀﹐跟本無得揀﹐好唔公平。
3 M& ?& U# W+ `) x

1 s* R: s1 b# b7 q8 ]vivienna 兄+ u$ ]7 L3 ^$ E7 r  e  T: g- m

; \/ Z9 m3 x* S9 `8 g" S' X基督教覺得佢可以選擇唔信佛& }" g0 K4 v7 a- W+ _5 U' ]; ?
即使出世o係信佛既家庭
- m  o% Z4 Y  _+ z! L8 A% \& U/ D$ v5 f' S$ v, k
希望答到你啦 
Originally posted by singgeihot at 2005-6-4 14:48:' {- _1 n! U4 S8 w" X: I

. T5 T  F/ K* C1 m0 K1 w. d- {
6 a5 Q* F9 h) g: F4 j; b% p- ^管教吓佢啦
( i, i4 n6 }' {) L# o8 Q3 N
大家同grade7 d7 n' I; W$ ~" f
兼且我對某d人係採取不聞不問既政策4 c: ~) m: d0 {. _* i; w
等佢有破綻我就俾個critical hit
6 Z; C8 c( j: Y' ^+ c乾手淨腳唔駛煩! G: ], R% L1 A9 o* }
: p/ p0 c3 W6 p2 k. ?0 W# M
對個d唔值得尊重既人$ g3 F5 W5 x- f) g
我話佢都嫌費事
+ U$ B7 c$ U* D. b) K/ evld2就係一個人版
我會多謝神比左一個咁好既家我,家人對我十分好~! o8 z( h# m- E; M) u5 w
有個咁好既家,就算唔駛發達,一樣咁好
Originally posted by 周衡 at 2005-6-4 02:56 PM:; s% x( o/ }4 |% }
我會多謝神比左一個咁好既家我,家人對我十分好~
4 u' L" I8 p4 f1 k2 Y/ v* r有個咁好既家,就算唔駛發達,一樣咁好
  m6 J7 I+ ~7 {好感動... 終於有人理下我個主題啦...
誰願回看憂鬱的眼 舊事沒法平淡   偏偏要裝作平淡
憑著忘記將它沖淡 但是易說難辦   歲月已印在眉間
Originally posted by 樂壇渣Fit人 at 2005-6-4 02:55 PM:
0 D8 ^# _" L0 _% u) n  b+ Y9 [& ]4 \7 }$ Q( H$ O% T; |
大家同grade
2 z4 n, R! I3 j- v9 w7 y兼且我對某d人係採取...
  J( n. g5 [/ `0 _6 a  h就咁比佢落台la, 佢話自己吹下水ja wo...(放佢走把啦)
誰願回看憂鬱的眼 舊事沒法平淡   偏偏要裝作平淡
憑著忘記將它沖淡 但是易說難辦   歲月已印在眉間
Originally posted by vivienna at 2005-6-4 02:09 PM:. k( k! S$ z, G' @2 D" z! ~
% ^6 H# D- @$ o7 ?5 w
你知唔知聖經係由人手去記載架﹖除...
# z  W4 Y; b" \5 u  _
7 Q! a6 E# T, P9 _8 N- [2 Svivienna兄7 T" B. y3 ?' T/ _3 u- B

- {; }$ {+ h# b聖經有大部份都係由十二門徒寫架
) l) j8 C+ [8 C3 z寫左之後亦都會反覆check下
  _9 c- S# R/ d9 h+ R" X( @, l* ?0 a7 u& p9 o+ r
我記得...; b  o3 }4 s: ~8 Z  N0 }* N1 S, N/ h7 w
係羅馬時期曾經開過會,
1 a. n1 }( C3 ?; Wdiscuss聖經有冇錯(即係神冇講過又寫到有講)! T4 ]/ v! V* T% }* L# s

0 W) a* E8 @, d, _4 W0 \& I8 {從此聖經就大致上定形啦 
Originally posted by 樂壇渣Fit人 at 2005-6-4 02:55 PM:2 N) b$ c' G6 ]$ j( Z) O  b
9 \! L% _! b' `7 [- {$ |
大家同grade% X7 I6 m+ p9 F# _  Q/ c4 u8 l  J! Q9 s
兼且我對某d人係採取...
" ]  R' A. _% o# o5 @
6 }* @- ?% G9 w$ q1 y2 j
版主~- C; [: Y8 c* r" E

) x- T" L; _1 C7 n, u我想問甘兄幾時開始做版主?9 R, _- ]/ M3 g% `& T

/ s' s: b- _  H. x好多人都唔妥佢1 S1 ~- j2 E+ X. h8 I! o( y8 \
點解唔廢左佢果版主位 ?
Originally posted by homan~ at 2005-6-4 15:02:6 B6 i$ j9 l2 c
! ~" F1 c" L$ p1 d0 f

1 e7 [, k9 R8 g1 a版主~
$ ]7 q% K4 d2 T) N7 h6 E4 e. [* m- T7 Z- P8 i% a/ Q
我想問甘兄幾時開始做版主?
: D' a* r  G8 o4 A: u9 r/ M" r. O6 {3 j+ l
好多人都唔妥佢
5 Q/ c& ?7 P7 E點解唔廢左佢果版主位 ?
2 J( ~5 w# C+ i  Y% q! C8 C8 P4 i5 @( q
板主一職為admin決定
2 b0 i; B% r. q* R7 m, x非由我負責
2 l# R! k. I. o* q: k9 q9 X% q" h. A" i# ^0 j
不在其位 不謀其事
& S" t+ Y* A0 L希望d人可以明白呢個道理
Originally posted by 樂壇渣Fit人 at 2005-6-4 03:04 PM:
! `5 L: Y+ B! S4 x6 B0 H
2 P4 |3 w9 ]6 T
9 d' S: I& E) D6 V6 p. A$ K% Q8 a2 D; _5 s
佢想乘人之危博大霧既意圖十分明顯# x5 n1 A; C  K5 p6 q
可惜功力未夠, p+ N$ u2 M* C; _/ m/ ~# X4 K
希望下次可以俾個精彩既演出我睇下
* V, B7 Z" P8 T
發生咩事,咩唔係講梗有冇神咩?
Originally posted by 樂壇渣Fit人 at 2005-6-4 03:06 PM:4 j6 r8 M, x6 _, j# b
8 U2 N* e4 I) ^6 A3 D+ k- r: |

8 U- r6 W$ H( C% j- J0 i# y板主一職為admin決定/ ^3 _: Q$ E, ?# P4 L9 @
非由我負責
& t# }7 O; w( ~" Q
& v6 y' _+ J9 V* R3 w, `" U$ e不在其位 不謀其事
1 T, T, M% m; n希望d人可以明白呢個道理
7 k/ @3 Q9 X: J& U; R: n' ^7 D- G& ?* N; d# r2 {- v
明白!
( o. V5 _9 \& \5 A* |( f) C/ a: X
+ m8 @6 P7 L& Q4 g5 Q. W, ~! ?thx~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 俾機會你親口同神講聲多謝,你會多謝咩呢?[積極回應+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。