<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Asurada129 at 2005-7-2 12:47 PM:
+ o9 Y' I$ K( ^( L! [
7 ~4 g( `- k+ B( l* Y你有咩心水靚圖...你俾我...我將某部份加料~~~突出下~~!!
1 W9 [# R  b2 g4 a' Q* o! z呢d真係要搵搵邊張o岩o個一回先知^^"
Originally posted by stone86 at 2005-7-2 12:45 PM:* H+ Z% t5 \; z8 a4 G
我做完D手尾先4 {, {, _7 j: r0 X2 A
收工了
/ T2 k. h) u7 u! d+ S" A4 @) w, [今晚見啦+ o, Y3 `  I2 a" y' \
BYEBYE ALL
/ z( A6 s. e- g: O9 j* ?3 F3 \# O( L" v" I
bye 石兄
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by singgeihot at 2005-7-2 12:48 PM:
# `/ }6 U2 D: `! _4 B
' S8 I5 b% w8 s$ o4 ^5 ^( R) p6 E0 n0 }
除咗 【飲食天地】 同 【英語糸列...
( ]* ~  F5 s7 W; X& Z6 C
好多英文@@"
. T( |% ]+ i& g我睇完你o地多討論先睇下可唔可以俾到d咩野意見俾你o地^^"
食個飯先再返黎, 一陣見
Originally posted by sfxc0000 at 2005-7-2 12:48 PM:
- m( m7 T  @" m2 w9 V0 Y& s+ k
! I* C. h0 R% J7 u1 i0 W呢d真係要搵搵邊張o岩o個一回先知^^"
$ b: Q2 w/ `9 z# R4 K/ \& q( K. T7 M甘你睇啱有的話米講俾我聽~~
Originally posted by sfxc0000 at 2005-7-2 12:50 PM:
4 u+ c1 B. f2 `+ ]- }9 O2 ^: {) x; o+ w: s
好多英文@@"
  ^6 }0 n% W6 x8 O2 Q! R" @8 ?0 T我睇完你o地多討論先睇下可唔可以俾到d咩野意見俾你o地^^"
" E; c; k6 s* w' t; {2 w, p; C$ \我都係甘話~~~~~意見可能冇乜...但睇下需要幫手
Originally posted by Asurada129 at 2005-7-2 12:52 PM:9 l5 l3 D- }/ b3 l2 M1 D
- z3 Y/ `2 j3 @# e+ @. k0 Y  c
甘你睇啱有的話米講俾我聽~~
. H$ @) u+ B4 `  I5 E$ I
唔該阿樹 >3<
4 J0 F6 X. r" Q  C/ N$ l+ P% ~, P一陣見喇
Originally posted by sfxc0000 at 2005-7-2 12:51 PM:- D* b! \5 r8 {+ R3 L
食個飯先再返黎, 一陣見
$ b" U) L( \) x9 A* M4 }6 p. z
cu~~~
Originally posted by sfxc0000 at 2005-7-2 12:50 PM:7 u7 v( r5 J- s- \# C/ m
5 A9 ?: D, m* Z4 y/ E
好多英文@@"3 @" o; Y3 p3 I; V( F& T
我睇完你o地多討論先睇下可唔可以俾到d咩野意見俾你o地^^"
3 m  _1 \/ g1 J- p5 F) A: H' U" A
打英文快好多嗎
, {* b1 {. N2 G唔緊要啦, 你幾時諗到都可以去留個 message
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Hi do anybody here?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。