<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by JCer at 2005-6-20 04:51 AM:
* D/ x8 Y' [, w
, Y' m- ]( }3 \  ]5 }聽日你上來, 你會知咩事
. [4 Y% j% \3 m咁想玩...
7 l+ U% U8 t* E$ _8 W3 p/ d' [3 A/ u* U; F8 ]
......我唔係玩ga~>_<~
8 E4 m4 @. P4 P# w* C) m你誤會左喇~
... 唔理有冇心啦, sorry點都要講
誰願回看憂鬱的眼 舊事沒法平淡   偏偏要裝作平淡
憑著忘記將它沖淡 但是易說難辦   歲月已印在眉間
Originally posted by vivienna at 2005-6-20 04:52 AM:) u! W2 J# q  `" L4 I: {4 d! [" I

9 B- B$ }3 J4 i- w' N6 Q9 c+ W我都唔知﹐可能我中文差﹐距誤會左﹐聽日一定要TUM番距。
1 f8 ^. G3 i9 a# t+ t! _  a
' N8 P0 k; |& S! D5 rSimen﹐你等我啦。
+ `7 u0 K; E" r( t, h5 m+ g# ]
  g! A  ^/ D7 W+ R
嗯, simen, 我永遠懷念妳ar~
Originally posted by waterfire at 2005-6-20 04:52 AM:4 y$ i8 H: Y  Q1 p1 D. Y, h# u. q8 e* A
! h- k  H, N+ r8 {9 |% w

8 M) N( e& Y( W  f......我唔係玩ga~>_<~3 G/ ^3 o9 V9 k6 [' ]3 X
你誤會左喇~
( W9 \" Q- `1 W$ x* w: S) B9 k: A( [我唔係話你... 我都忍左成晚, 有人成晚句句咸, 想點ar, 踩場ar
Originally posted by JCer at 2005-6-20 04:53 AM:
6 [* q5 O6 \+ e5 o
, @/ ?! J% ~8 f+ X- T我唔係話你... 我都忍左成晚, 有人成晚句句咸, 想點ar, 踩場ar
! R3 ^. ~) o! G) [8 e' u: I/ Q7 R! {( \6 r# g
~>_<~0 a7 K- z% c' D0 o
^^^^^......咁o者係.............
Originally posted by JCer at 2005-6-20 04:53 AM:
3 ~, T$ _8 k7 t& w& Y+ u3 o( d$ A0 G, p8 E0 F3 H7 f+ U
我唔係話你... 我都忍左成晚, 有人成晚句句咸, 想點ar, 踩場ar
8 K, M7 e$ z; d2 q: g5 t" q4 T) Y
你甘慶做乜鬼呀﹖WWW=world wide web ﹐梗係有好多人架啦。0 ]4 h' g& r: R  s( b& k
take it easy babe﹐無需插來插去。
Originally posted by vivienna at 2005-6-20 04:56 AM:
7 F4 U+ o" `, i6 Q+ g& V+ W9 z: G$ w. s, B  P0 C2 h
你甘慶做乜鬼呀﹖WWW=world wide web ﹐梗係有好多人架啦。. x: S# }7 V# @) u: H' y# Q. q
  v( R" L2 b/ k3 r% [% t9 {
3 b& G  L; [; M7 C
篤篤唔响度咁耐, 可以理解4 `9 V! U- n- N' N8 M! o* `
: J2 G) w: r" H
[ Last edited by singgeihot on 2005-6-20 at 05:00 AM ]
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
算吧, 佢傾日會上番黎的
Originally posted by singgeihot at 2005-6-20 04:58 AM:
. q! U% H3 E- [  b4 H+ k1 E& R$ \$ \4 o" t1 ?0 C* W2 B
篤篤唔响度咁耐, 可以埋解
( n: c0 v6 A8 T7 N8 J! L/ `( P$ X谷火上腦
Originally posted by vivienna at 2005-6-20 04:56 AM:' m% M# ?8 L% C7 A& c# X: m8 ~! X2 R; ?
  l) W# G& m4 H. U4 B6 T7 n% y
你甘慶做乜鬼呀﹖WWW=world wide web ﹐梗係有好多人架啦。, n2 B0 p% J8 H! ]9 R
) {' |) G* k5 X
... 多人有咩關係? 起碼都尊重下每一個板既規則啦...唉, 唔想講咁多
5 W" Y2 U7 \( ?# R6 t, r8 W+ H一陣又話我嘈    (聽日先嘈)
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。