<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
watch綱鍊~~
hi 笨笨, 十仔, 鵬兄 7 j6 R5 L" k+ s/ |4 r: M
5 W/ u+ `' I. R+ k2 R8 I. ]( ^4 H
有勞鵬兄幫忙 update
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
lol
Originally posted by 左輪仔 at 2005-7-2 11:11 PM:
" X- Y) A. ~; H8 B! S5 ]
$ B- Q( A: N$ t係呀....你唔明嫁喇@@"
( R: ]& b8 Z/ ~0 p3 t
) t( c- v' {; K. |# v$ z- |
咁又係; m0 S+ p" \5 n" T' c
我好純品架,唔好教我啦
Originally posted by singgeihot at 2005-7-2 11:11 PM:
7 K. Q8 c2 i/ t8 k  E3 H2 ?" d2 k2 t7 o: \: m5 C- ~7 a5 y3 O2 o
: r7 c; ]' ^5 y- w$ U
咁遠, 帶班 "朋友" 返自己屋企玩都得啩
! U& R1 Q* H; d0 S6 }. {人地果D好玩D嘛
Originally posted by william303 at 2005-7-2 23:09:5 `* X0 w" ]! w! U  w

$ l4 r9 H. h) i7 `: ^2 r; B4 W/ Z( s大家開心o者!
4 d% D4 c# d  F4 i8 n* k3 M
多謝喇,都唔知有冇病
Originally posted by 笨小孩 at 2005-7-2 11:05 PM:5 A; M. l7 [! s& R; G7 J& O
Wa 我見到呢度有好多色狼
$ j( j. @7 T& |9 b& F' i/ f# K$ W邊個~~
Originally posted by srfqt1 at 2005-7-2 11:12 PM:
3 h8 K- s- c# a* {8 \, l7 @7 b1 b5 p0 r
! p3 `' p, l7 W6 F, e# _0 }$ O. b
咁又係" M$ f+ T6 J* W: i2 u5 x& b, x9 t) M
我好純品架,唔好教我啦
1 y! e2 C' j6 v& _
冇d咁o既樹 =.="
Originally posted by neptune1122 at 2005-7-2 11:07 PM:
$ c" ?/ a7 V7 Y+ k2 h3 y
$ u% x+ R0 s4 x我就快睡啦!!
: l5 @5 S  E6 o( w! `" E6 \1 \休息下...立~~
Originally posted by Asurada129 at 2005-7-2 11:12 PM:# n8 R, L2 K" @0 @

0 d. b" S* c$ l5 Y( `  n1 F: Z邊個~~
- Y1 ]2 c- u% u. B% W  z5 m
: A* S4 K6 K7 h- H1 m2 G自稱蚊形版主果位
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。