<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by singgeihot at 2005-7-2 11:09 PM:2 |( f; R8 _! H3 R+ p4 B
hello 華姐, 好似戀愛版見過
1 Z: c) y$ U6 d4 ^1 {' C' x$ o# V
我周為去架!0 r4 j" b: p* ^3 M4 M; f. L* W
以前晚晚上呢架!
Originally posted by 笨小孩 at 2005-7-2 11:10 PM:1 F( h7 U0 g. r
有人想要Q頭??
5 e$ G" `; |+ g& i) O9 `8 d, z5 n
有冇雅典娜~~~
Originally posted by sfxc0000 at 2005-7-2 11:15 PM:* i/ }5 L. X; N1 a1 J

+ r/ w) d7 L  g* Z' q5 z+ b真係估佢唔到
: B. A5 V5 F: j
呢個先至係左仔!
lol  8 F$ ?+ Y1 [4 j
~><~
Originally posted by Asurada129 at 2005-7-2 11:16 PM:
3 T2 P1 q# S1 D" T% l
7 t7 T$ V) p# F' q# C* u有冇雅典娜~~~
7 n: D" _. n4 K% |6 ?俾admin
Originally posted by sfxc0000 at 2005-7-2 11:14 PM:
0 `, C  G1 p" p9 M4 b$ Q- V! z% `2 e
你唔會係話我掛 =.="
4 ~5 O* D6 E$ X4 ~' n! M& K7 b; k" M
7 n+ @$ \2 t& N' g5 W5 v
做人千萬唔好對號入座
) x# A$ j4 ^% U- U& m' Z不過你要認我都唔阻止你
Originally posted by srfqt1 at 2005-7-2 11:17 PM:* @- O4 z  u: N- [! X" i9 [2 f  b+ e6 f
; Z; y3 `, j! G# s% Y- t

# D/ B0 f( }5 x做人千萬唔好對號入座
: G6 d; E3 B. T+ j不過你要認我都唔阻止你
: P* X3 k$ K4 ?
好在我冇認姐
晚安
( t, R, V& w. J( b大家好呀
~夜越暗~ ~星越亮~
Originally posted by Christy~呀華 at 2005-7-2 23:14:6 m. E0 Y' G: p, V/ t

6 @+ ]# S/ t; m% j1 R嘩!嘩!嘩!嘩!嘩!嘩!嘩!嘩!嘩!嘩!嘩!...
9 i! {8 T2 T! q5 s8 p% y
客咩氣丫~死野
Originally posted by william303 at 2005-7-2 11:17 PM:
8 P; C4 j/ t+ H" Z2 d  v9 l, y- S# h- P
呢個先至係左仔!
* c, S9 L* n2 U8 ^呢單野...
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。