<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Rika at 2005-7-2 11:32 PM:$ X- Z$ X1 N; ~8 b8 g
Hello everyone~0 h7 M' }' G7 |2 N7 H8 ]! a* x
呀華,乜你今日咁索既
) W2 d* T+ U0 Q! w/ \, r5 {HI...KAKA
Originally posted by srfqt1 at 2005-7-2 11:33 PM:
2 H! K  s1 f3 v5 M& [8 [
) I" p+ c+ q$ I0 P偏心,淨係同靚女講野
7 Z) s" `! S! `( F我主要目的係 Hello everyone
Originally posted by hoho886 at 2005-7-2 11:33 PM:  p- z. n0 t0 o" w4 I* l
88咁多位
/ h; f2 V, R+ x; M/ ?. }4 DHOHO...BIBI
我用自己D相,2 \- W. t% P+ v, ]$ ^
又用跳傘張相,- E" }. t: P$ _+ j3 M; t+ ^
都唔得!!
Originally posted by singgeihot at 2005-7-2 11:33 PM:
5 f, K; g6 P, g" b
5 |1 b1 T8 e+ J! U
: q, W& e, O* v# F* b5 Z4 x0 w姐姐呵番十仔喇
* D2 Z+ N* M2 C+ e% {7 c6 V
我呢~~
Originally posted by Rika at 2005-7-2 11:36 PM:
8 ]7 x# Y- a5 C- b! G$ y
- j* d/ P5 ?+ a我主要目的係 Hello everyone
8 p! X3 C% i; E2 zhi~~~~卡卡, @. H$ V; [( `: I5 m
今日真係精彩,一個接一個
Originally posted by Christy~呀華 at 2005-7-2 23:36:
5 _+ w1 o- t! {( }9 c! z- N我用自己D相,4 R( S4 Q8 H$ b2 |1 b# @
又用跳傘張相,
3 I7 B# t) v3 d# P7 ?7 R都唔得!!
/ n" x/ b$ `- H0 g汽水,你好靚女呀
Originally posted by Christy~呀華 at 2005-7-2 11:36 PM:- i# |; M. I. b. _9 S( k
我用自己D相,
7 M( p- t- L. t0 M* P又用跳傘張相,
. {0 {! E( G. g都唔得!!
" x* Q1 M0 t- A4 V
得喎!
Originally posted by Christy~呀華 at 2005-7-2 11:36 PM:
4 t0 ?$ Y* k5 i6 q2 c我用自己D相,  Q& p* A3 J* [( y
又用跳傘張相,
5 `& e; s7 C* \" G1 y% P都唔得!!
% T/ f8 I) y. z9 E: ?
兩樣都得呀,點解唔得呢
Originally posted by william303 at 2005-7-2 11:37 PM:
' Z7 j0 q* E( ?7 ]7 E  ^3 ^4 V: V0 n2 }8 [- i
hi~~~~卡卡
! p. ?5 P! w5 Q. [9 Y. n9 J今日真係精彩,一個接一個
% ?6 r- ?+ c& F  Z
但唔見左小米同小妹
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。