<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Asurada129 at 2005-7-3 12:09 AM:
5 @4 C! Y1 @2 X
1 y/ S5 n, t$ e; Q9 C( X: r7 B甘點請你~~
1 O3 x# n/ t3 j2 e2 B
漫畫得唔得呀,呢樣我勁呀,我家有過3000本!
俾心機la~~!8 ?1 Z4 W/ ?& q& F
我都下左唔少苦功架!
Originally posted by singgeihot at 2005-7-3 12:10 AM:
$ p' w: p7 z* z3 y3 r邊度勁呢, 你肯問, 實有人呵住嚟理你
; Y2 o: H& c1 Z4 h5 S" m0 d) y: X8 J- e遲d一定去問下% ?- }$ q+ f( @7 p/ g
我都想學好d英文
俾心機la~~!3 o" V' {( o! O; a9 [$ G
我都下左唔少苦功架!/ d* @" G9 v4 a& W

# z. s2 N4 l9 ook
Originally posted by michael86 at 2005-7-3 12:10 AM:
9 K2 h% M+ `7 {/ R) y- H/ X
1 A! ?' W1 r) d3 ~7 f
7 ]2 C: _5 z+ C% V3 Z) A( }3 rLATER POST~( J- ?3 c. @+ u( }: Y

: I7 b* V% L$ s4 H4 u$ n& k佢o係西九龍表現完落左去底層買野~跟住就同佢超近...& W7 A& u( k) y3 ?  G& z
真人好鬼高好鬼瘦....
& k, n: |- m9 I
有冇波~
Originally posted by william303 at 2005-7-3 12:10 AM:
! ^, `4 K3 O; X) E. v5 t8 N; f8 ]6 u% j% A) V: J- t
學左臭雀D野!
7 C4 ^( w2 g, ]1 R# q" G8 C1 D, S1 M1 X: O
跟你學

時日太快 無知的小孩 一晚長大
有些愛 身邊擦過 無奈眼光未放大
才明白 能活於一分一秒 當下仍愉快
咬緊拳頭 不怕捱
青蔥歲月會跑得很快
Originally posted by william303 at 2005-7-3 12:11 AM:5 h1 H5 I; l/ c9 s: l- y# V* z

2 \* Z: [* x, g9 e7 k! g/ S漫畫得唔得呀,呢樣我勁呀,我家有過3000本!
* F- n0 |8 [2 {1 z0 X$ Q% _+ F; |
H-Comic ??
Originally posted by michael86 at 2005-7-3 12:09 AM:
' o! D, p7 d0 c& _6 ?; j' v  }& W% z5 d* k

+ ?+ V/ `. P3 [" u, S5 |- y好似外借左係咪...?
5 e" r" `" f6 ^# J好似你甘~~~由sport外借去toy...之後再外借到aio...netmod
Originally posted by william303 at 2005-7-3 12:11 AM:; U0 j0 b' L: K! I, e

' R, z1 D7 P  @( F. Q$ z漫畫得唔得呀,呢樣我勁呀,我家有過3000本!
4 b1 m+ G. L' t6 |9 t

) P/ k( ?) A. \  p. c# B9 G% _
7 @( f4 o" A4 L0 S咁你仲唔寫幾篇介紹?!

時日太快 無知的小孩 一晚長大
有些愛 身邊擦過 無奈眼光未放大
才明白 能活於一分一秒 當下仍愉快
咬緊拳頭 不怕捱
青蔥歲月會跑得很快
Originally posted by michael86 at 2005-7-3 12:08 AM:( t" r7 E9 O+ Z% f* ?; W

* D" [# [6 U: R0 s
: z& ^9 g8 R. t& o* |. BO係度賣廣告???
6 h1 A+ T2 d+ g: e* P) {4 o
% x+ I) I7 Y9 W係極度 hard sell 嗰隻
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。