<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
大家唔駛奇怪喇...2 M! k5 F- D; N- A+ g% s. y
水火不容都係我黎, 指係我一時用錯左acc
Originally posted by singgeihot at 2005-7-3 02:04 AM:
2 O! q% x" ^0 S) H9 a2 }& {9 m+ Q& q9 f4 Y$ L8 [

4 n5 P0 `# w# ^1 M睇定 d 先啦
1 P6 s8 a% \+ q1 v! f
john sir識內功﹐你發唔發覺你個左肺爛左呀﹖
don't gum la micheal, ho la, me don';t talk to no one but u
Originally posted by michael86 at 2005-7-3 02:04 AM:( l# K+ y- l) S; V# A1 w
4 U' @( T4 M% \$ ]$ Q6 t  V
, C9 I" u8 v6 i1 t4 m7 f
呢個吹水版突然變得好陌生...for me..
! i. g$ F$ b; g" W' B3 g我都係la, 我都分唔清佢地D 性別lor, 好混亂
誰願回看憂鬱的眼 舊事沒法平淡   偏偏要裝作平淡
憑著忘記將它沖淡 但是易說難辦   歲月已印在眉間
Originally posted by waterfire at 2005-7-3 02:05 AM:
) r6 |) W3 {6 G1 C7 h大家唔駛奇怪喇...8 \& I  |, n: i
水火不容都係我黎, 指係我一時用錯左acc
! n( ~* K) e2 B% o嘩﹐牛丸。。。好耐無見
Originally posted by tenmadio at 2005-7-3 02:06 AM:! J2 h) ^2 K, d! a. V9 n" A
don't gum la micheal, ho la, me don';t talk to no one but u
# }2 ^* g5 g; L3 X

% U9 k3 G$ B1 I& R8 a1 c下?唔駛...thx~
/ b+ l- z% ~( s' A( C
7 C0 X; r& X; S9 v7 X4 H- g不過感覺怪怪的...
Originally posted by JCer at 2005-7-3 02:06 AM:
0 n5 P2 |: @) ?  y& f. J
# o7 b/ b4 U. a3 B我都係la, 我都分唔清佢地D 性別lor, 好混亂
; T2 |* C( q% i# B1 {& M9 fjcer﹐最緊要你要清楚我係女仔姐。。。
Originally posted by vivienna at 2005-7-3 02:06 AM:
( J" e  w9 T* B( I8 C' H, J" P+ l# u6 s% D  I! F( q
嘩﹐牛丸。。。好耐無見
9 u5 d4 h$ q) d' G. {) f, F

% ~! R: @5 ^' Y2 |+ _hihi9 H# I7 e- P# h% A8 b2 o' R% `& W
呢排icq 都唔見你ge
Originally posted by waterfire at 2005-7-3 02:05 AM:* f# R  E% Q# l5 U- I+ }
大家唔駛奇怪喇...
6 J5 {  ^1 @( t水火不容都係我黎, 指係我一時用錯左acc
( S, A& n+ t/ ?1 {0 [

1 r' [1 e9 F9 k' P" \" v9 x你就係傳說中既牛丸....
Originally posted by waterfire at 2005-7-3 02:07 AM:
: E& c: z. c/ K  ?/ i+ N
, L( g$ j& K1 |& `- q" ~4 E4 n& M; B: h  j+ h* I: e# ?! s( q
hihi
; o7 o- u) Y* y% F9 l* t( ?1 G呢排icq 都唔見你ge
5 g2 u1 R& a# L9 x& v, q
乜你有我ICQ咩﹖我都唔知邊個打邊個添﹐唔好意思
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。