<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [5/30吹水加分題] 你地做過「最後悔」既事
返回列表 回復 發帖
抵受唔住引誘, 同人攪基, 仲要攪埋, 真軍兼內射
Originally posted by 艾榮 at 2005-9-10 01:25:/ F* M& v% A/ B6 M2 I
) K+ ~8 H0 a# h. x  \( O  Z  ^) \4 x! g
哇~~! 咁你真的同性還是貪得意?
http://www.hkbuddhist.org/index.html
佛聯會
Originally posted by 陳某 at 2005-9-9 18:50:- s) q: u. |. S7 ?1 f2 g/ I1 y5 U+ I
真係好後悔學識左自慰...因為真係好痛...
3 w8 I9 Z  w( d6 q% t( l0 f

/ `% A  h' b! d' [( B, v: E類似事件小弟中學時都有,但好慘。  我要前幾年見到佢同個男人咁樣的女人一齊先知點解我追佢唔到!
http://www.hkbuddhist.org/index.html
佛聯會
我就做過一件後悔得好緊要嘅事,十幾年前仲讀緊書,發夢中六合彩,記得5個no.,另一個唔記得係30定32,結果貪方便買左30就算,冇補到32,結果中左4個半字,收$3000,但如果買32就中二獎,派九十幾萬,依世都記得
Originally posted by ciger at 2005-9-10 01:37:+ j8 p7 {! E) j  n
我就做過一件後悔得好緊要嘅事,十幾年...
. k0 y+ H2 j# ^4 n1 D4 ?' A發夢中馬仔中六合彩我都有發過,但係次次訓醒都唔記係咩
  k4 J4 U/ x8 r( p# k所以我都唔知算好彩定唔好彩=.=
愛機-高達RX-78
Originally posted by ciger at 2005-9-10 01:37:6 F6 H  F: H' A! o. I, Q
我就做過一件後悔得好緊要嘅事,十幾年...
% d% q0 M6 R2 W9 m% a5 W" Y5 t7 }3 Q/ k" o% Z' _& V: \7 R
係你就係你咖啦! 駛乜唔開心仲記住? 係中就買乜都中
佛聯會
Originally posted by bengrace50 at 2005-9-10 01:46:& s9 o! y, p* T

+ B9 d  G! B5 b5 p" b( _& ^
/ _+ d9 R  H+ W' k( |' _* @( J係你就係你咖啦! 駛乜唔開心仲記住? 係中就買乜都中
" _5 c* i0 @) D' B5 G
人腦記憶唔同電腦,冇得delete
Originally posted by bengrace50 at 2005-9-10 01:30 AM:
+ B+ V/ m5 n8 S1 k8 \% w6 a7 ]/ h) e" |9 [
; Q1 F0 L! j2 n8 o5 C
哇~~! 咁你真的同性還是貪得意?
1 F4 T# N: _3 y7 Z' e) G

, M$ g" t3 }$ X/ u; j0 s; x' A, I只係一直俾佢追求, 到某一刻突然好感動, 就同左佢一齊
Originally posted by 艾榮 at 2005-9-10 01:25 AM:" f/ P1 e' N2 [" Q
2 Z$ H# ?$ _/ [6 G, H  p# S# U8 x& i6 Z
攪基我個人係覺得萬分既嘔心..." w; }1 q+ S' q$ O0 W. m) k. \

) J5 ]  ^  V" D0 t6 O4 Z, L
Originally posted by 艾榮 at 2005-9-10 03:54 AM:2 e3 M# G: C$ ?0 H5 R9 d) u
只係一直俾佢追求, 到某一刻突然好感動, 就同左佢一齊
" m! t% p9 w  i) T9 `/ {% c2 d' j2 Z) s
你的處子之身...不是...他嘛-.-?: s! ^* }7 p/ Z( h, b: r
* K, F3 U  u1 H( u9 }
Originally posted by bengrace50 at 2005-9-10 01:32 AM:5 e0 }" D" n* Q. I! ~5 o
類似事件小弟中學時都有,但好慘。  我要前幾年見到佢同個男人咁樣的女人一齊先知點解我追佢唔到!
0 \- z5 j9 x; E; ?
. e4 q) H5 _4 P6 g# k我讀男校...中學就冇女喇...
  e) V; y+ ^2 c( W灰...
; N! d; U/ \# ntb真係好黑人憎...
  x$ F, D) [  v2 U香港令女已經少之又少...
& i0 d5 Y% \% c' `% u: `仲要俾d tb們媾埋...
9 G6 ~+ `) f8 e7 G真係xyz~!@#$%
, _) ]& j7 l- W/ }1 K( E& C( }) H: q[以上純粹從男性角度發洩...絕冇對tb存有其視]6 {$ v7 i; z2 w- X* Y. t

$ x3 D0 @" r; n( U9 b. }% F* L- f3 f[ Last edited by 陳某 on 2005-9-10 at 10:22 AM ]
Originally posted by 陳某 at 2005-9-10 10:16 AM:
) B+ S0 @1 x1 X+ C$ S
( _" Z0 j( H& U7 q4 n% x. v1 }$ Z* q9 f1 ]- k4 B& _' {7 @
攪基我個人係覺得萬分既嘔心......
& ?( u* s' |" z  l" m/ C; J& @
7 n# E1 N- w9 w& L0 y' J同佢攪果陣我都唔係處男la... . P8 P) P+ [1 O* ?
. D( O2 p& G' l+ B, O0 ~7 {
但坦白講, 同男仔攪舒服過同女仔攪好多
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [5/30吹水加分題] 你地做過「最後悔」既事

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。