<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by fatfatdragon at 2005-7-3 02:13 PM:
/ z% U. \) c) _& @5 C
( f8 A/ u3 @+ X; G& m% h; w, w- g# ~/ I: s6 w
hi 00 (跟其他人叫) 
& W: m" }) h( ?
咁叫就o岩o架喇
"呢"道好早都有人, 真好! 出面好似冇乜人氣
小弟唔易做, 大佬更難當
飲茶你行先, 吹水我最叻 (好文區茶客 - 冰鮮潛龍™寫於人間死城)
既然有人空降1 a" G" n2 r2 m% V  i2 H! t( L
我就玩潛水返來
$ |2 f% \* c. r2 k5 v
Originally posted by fatfatdragon at 2005-7-3 02:15 PM:* B# h; w( ]3 @' i- e' [+ p
"呢"道好早都有人, 真好! 出面好似冇乜人氣
* x7 y* U% f/ X9 {! D1 Q4 @7 k0 A7 i少人啦, 呢度班友仔夜晚先蒲頭 =.="
Originally posted by srfqt1 at 2005-7-3 02:17 PM:9 Z2 q5 e" V1 u
既然有人空降
: o+ P% X0 v& u: I9 C; J& p) o8 g我就玩潛水返來- e2 h; ^1 P* B. }
' x& D" {" Z) a: f! q$ Y0 ~& C咁我跑出啦% U- \. H0 R( K' Z1 F; a
海陸空有齊7 W/ E+ l$ d7 N8 t/ w! B0 x

. x% [6 g# b, Y: Y. ^hi~sr仔
大家好
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by singgeihot at 2005-7-3 02:19 PM:3 I+ ]8 H- U. _* \( J: U) z# r& T
大家好
, C; t, r9 R; [# D, A
hi again星姐
Originally posted by sfxc0000 at 2005-7-3 02:20 PM:% M7 q' J. I9 s$ ~4 }+ J2 R
! ~- a/ c0 E& Q% A% d
hi again星姐
7 S" z) F% w8 U- h3 b; ^+ M& B3 }9 n6 c% H
我都就訓架喇
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by singgeihot at 2005-7-3 02:19 PM:
, _6 m6 B$ p8 Y& v! X# D* w大家好
4 V3 w' t) C: _* u1 o6 u' a1 f, D
hi sing 姐
小弟唔易做, 大佬更難當
飲茶你行先, 吹水我最叻 (好文區茶客 - 冰鮮潛龍™寫於人間死城)
Originally posted by singgeihot at 2005-7-3 02:21 PM:" p% u! b4 p& u6 [& }

6 s/ c% D% w+ D4 M5 K0 u6 D
2 T* |+ x* O4 y7 M1 `我都就訓架喇
  G" F  z3 j' c, R
" m5 U; t1 I& a7 h6 D你o個邊幾多點???
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。