<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
我早排諗到過好好玩嘅遊戲, 左邊寫十個形容訶, 右邊寫十個名訶, 玩者要將佢哋連成十對, 然後寫一個故事, 故事越正越高分, 大家點睇呢?
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by sfxc0000 at 2005-02-01 06:26:# y6 H" W% E  e" j1 Q0 B2 z

! f# s6 D  P$ A& x4 K  a: z% f4 v9 x今次仲唔係我o既
0 T) _9 _' v3 T* f$ Q5 u8 G0 ?1 pnope* f# C9 C+ K' c" h2 M& S: p
係我o既
Originally posted by tenmadio at 2005-7-3 19:26:) D. |' l9 o* u- H) A7 w% s: v6 L
thx me la
5 n8 y4 J* X" w2 i" y" _* k! b0 K你呀~都有關既^^"
8 j' y% Z/ ?) a) B5 \一到有大假,d人就返屋佐慶祝喇
Originally posted by singgeihot at 2005-7-3 07:26 PM:
+ L6 r; F- U8 K我早排諗到過好好玩嘅遊戲, 左邊寫十個形容訶, 右邊寫十個名訶, 玩者要將佢哋連成十對, 然後寫一個故事, 故事越正越高分, 大家點睇呢?
4 G- d8 l! P1 N, m) X& d6 n) s4 a
可以o係好文區玩播) ^: d2 l& ^# o4 L
問下阿蟹點睇???
Originally posted by tenmadio at 2005-7-3 09:26 PM:. P- O9 x9 f9 b% ?
9 G9 C8 ]. k9 ?$ ]

( Q& n; m2 ^& F, I/ s* K5 more page
' v6 _+ i+ c* O/ h8 z% E
/ s+ o, Z8 P+ o: v
靠你地喇
$ z* A+ @" g6 B4 n- X+ E* s* z4 M9 w9 ?9 s4 J
我閃了
Originally posted by 左輪仔 at 2005-7-3 07:23 PM:
7 _: f  Q# v; }: [( P6 G; m& H1 Y1 L2 c2 d# n/ C0 C
咩意思先
5 g8 j5 z- P) ]3 q
1 R/ v4 Q+ v( W9 k咁唔通我 fedex 一杯俾佢咩
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by crap at 2005-7-3 19:26:2 \3 B+ @# G4 |* {2 ~( r

" n( Z, U8 _- h
, m9 A% A5 Z- P好快20000...........
/ q& B/ E: j+ @, C; A而家有d似長江前浪feel@@"
Originally posted by 左輪仔 at 2005-02-01 06:27:
2 A/ y$ q/ o* J; I% X1 S( l+ Y4 w6 o( X" Q0 X5 l. p* L  s
你呀~都有關既^^"6 s0 D6 E2 _. M; I9 r; s* S; |
一到有大假,d人就返屋佐慶祝喇
8 x8 f7 N8 _: w! u1 @) }
4 p1 G4 U/ V' t! v; b  `8 s; v

: l3 p4 Y$ X: P4 k  b
2 A2 f9 {! [( x; g3 flol hahaha ) z: }2 `, l0 a
yes, 有關ga
Originally posted by 左輪仔 at 2005-7-3 07:28 PM:6 O& ?( f, Z$ t0 H$ L: q

/ L8 k* H7 [9 T6 Q! s2 p而家有d似長江前浪feel@@"
( E1 j3 G1 I6 Z/ x3 u- M0 L( ~何出此呢呀, 發貼高手
Originally posted by singgeihot at 2005-02-01 06:26:
8 U& a6 e; f+ A. `% t我早排諗到過好好玩嘅遊戲, 左邊寫十個形容訶, 右邊寫十個名訶, 玩者要將佢哋連成十對, 然後寫一個故事, 故事越正越高分, 大家點睇呢?
, Q9 d* r4 \& J% F
. o- _9 P! ~: }( {, _5 m# ?
十+十+十+十=十
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。