<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by srfqt1 at 2005-6-20 09:44 PM:
1 m# `+ [) f; \% g0 H' l有個問題想問
; |. z1 J8 _+ C# r6 P' y果位MEMBER有冇轉頭像
* z2 b/ v" n# a. Z; ~8 }$ sCOZ我唔想見到
) C' Z0 G3 N! k$ |# {SO SET 咗IE 唔顯示圖片
* x; Y6 L8 d" R; y: [轉左啦﹐搞到滿城風雨﹐多謝曬
Originally posted by srfqt1 at 09:44 PM 21:44:
( n& c- y0 g2 I% ?5 S有個問題想問8 y7 s1 b" K! Q! `  ^
果位MEMBER有冇轉頭像* t2 ?4 @# S- p2 k7 [8 ~
COZ我唔想見到
4 i( Y( q& u9 C/ `" R; mSO SET 咗IE 唔顯示圖片
, L0 j1 O: z( s& ~/ k
沒啊!!!
Originally posted by william303 at 09:45 PM 21:45:
: @) B. \4 S/ ]
, a( g4 n. e/ q+ z3 ~8 j$ C+ g過去玩幾日都幾好架,又唔係貴,有時過澳門重貴!
6 U$ m: j' z+ Y: y& c/ R; r+ a因為去賭???
Originally posted by vivienna at 2005-6-20 09:44 PM:. b9 v$ {& x* m5 ^: G2 o/ Q
! ], l/ z: A# K  B& ^
銅鑼灣發記甜品都有榴槤飄香食﹐不過就無糯米喇
4 g0 i! Z# x* X+ w+ U嘩嘩嘩~~唔好再講啦,我經已忍唔啦!真真真係好鬼味架!
Originally posted by neptune1122 at 2005-6-20 09:43 PM:
/ \3 [% O) X* \& Y& J* r, K6 e4 I4 w: K7 {9 ]( Y8 n8 x$ m
你有去過大馬??
: j7 w5 {! u; x+ u6 K7 C
無呀﹐一定要去一次
Originally posted by neptune1122 at 2005-6-20 09:45 PM:0 J& u. T% G: P2 X  R# O* u

! g6 x0 A7 C, l  c$ D6 p沒啊!!!
$ U( m  h; v, r; |3 }) Ghttp://www.26fun.com/bbs/viewpro.php?uid=36245
Originally posted by vivienna at 09:47 PM 21:47:9 ?& \% f& l' \8 Y  K
+ r9 G  v% ^+ Y; [! V2 p
無呀﹐一定要去一次
& f# o0 a- o- {4 I" h6 f4 D甘歡迎你來啦!!( u  y7 J4 K, n/ |# G
有機會的話,請你去吃好吃的~~
Originally posted by srfqt1 at 2005-6-20 09:44 PM:
! o8 s/ I# Q8 i0 a* ~有個問題想問
& [0 @1 |# g- K果位MEMBER有冇轉頭像5 e3 ^% N5 o( d! r
COZ我唔想見到
; Y: n. M" B3 D" PSO SET 咗IE 唔顯示圖片
, a. G- X' q: H
轉左lu =.="
Originally posted by neptune1122 at 2005-6-20 09:46 PM:$ T! }' @! j2 l6 [
2 t6 F; Z- g# f
因為去賭???
5 j% K; I, |$ B1 q. m唔係去賭,係去~~~~~自已諗,呢度唔係講呢D,去3X啦!
Originally posted by leaveman418 at 2005-6-20 09:44 PM:
3 k3 S, E; O# w! l4 k" j! B/ [* P, |) K4 s8 `

9 h: q$ G' ?% J: w, P& d, s7 J) g我今年係最後一屆舊課程
- F. W, O# A* Z  Y  U  v& c我又俾我miss昆左 =.="
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。