<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by ariel at 2005-8-20 10:05 PM:3 y7 a2 d" b' h7 g: G* f+ j
/ I. k* a1 f" x/ i

( f4 C: w# E" x7 a3 U- i7 uhalo~~~~~~^^
- d/ N/ W8 X. N! m9 _) Ehi~4 i& f5 D8 P$ n5 Q+ g
初之見而, 點稱呼呢
Originally posted by twh1110 at 2005-8-20 10:07 PM:: N1 j2 I' K! ^0 K. L& I/ P

$ Q3 S% l! x( r0 `5 g. F; w; A你係咪又要學老雀啊????最純情?????????
/ q4 }- R! f8 Z我只係講事實
Originally posted by william303 at 2005-8-20 22:06:6 D3 n* v% Y# S6 ~$ Z: \$ |6 i3 p

6 |; D( y+ W+ l( @+ `3 c妳好!我叫威仔!係呢度最純情既一個
! b7 ?; i: C- f$ M% C1 J2 BEF一個大笑話呀
Originally posted by william303 at 2005-8-20 10:06 PM:
! ]! y- w$ \5 ]! `6 j  N
# g$ `. u. J' B& W  S0 g6 f妳好!我叫威仔!係呢度最純情既一個
7 [* i4 Q% D# A+ H) J8 c
咪扮野啦, o係呢度個個都知你係最咸o個個
Originally posted by sfxc0000 at 2005-8-20 10:07 PM:
- O1 w  e4 y- W; X" V; f5 Z6 t2 w; m
hi~' U- g4 c, K7 {# x- R
初之見而, 點稱呼呢
7 {: p6 ^% c2 {0 B- L想溝人???????
【icon小偷™】
Originally posted by william303 at 2005-8-20 22:07:
' T/ |/ @1 d# Y$ z+ \! L/ x+ P5 a0 l0 O/ L# S# B
係唔會割損,最多擦損
# n; Q: o. q! w9 ~+ }# f* I仲慘
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-20 10:08 PM:
3 ^. k9 L( M+ Z  y/ Z. i6 p: x. f7 \3 @! y
EF一個大笑話呀
0 @& t" U9 F8 b2 B/ y1 z
亦係EF一大謊話
hihi- I( g  \4 N4 A* c
我想問一個問題4 w( v9 @- k: E2 `7 R8 e* f
鬼節係農歷7 月14 關鬼門關$ B" h# _1 ?; B5 ^
定係7 月14 開鬼門關/ N# ]( |* e7 a  W* V
係咪過左7 月14 就唔係鬼節喇
你班死仔,使唔使咁大返應呀?
Originally posted by twh1110 at 2005-8-20 10:08 PM:
/ @$ |3 _: L( \( D6 g9 E' d+ _  f4 P# }) t
想溝人???????
  P" ~; ]/ y: G$ p1 R咁都叫溝- J) |* f0 Y* _+ W+ ^! H
咁你同左仔都先過我啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。