<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by vivienna at 09:50 PM 21:50:. g: z$ I8 s. ^$ {0 Q3 V8 \
4 V  m1 W7 W" H3 H9 V! x8 Z
除左食野﹐東南亞最岩打GOLF﹐認真黎講東南亞旅行最好就係咩都平。。。。曼谷睇戲HK$20搞掂。。。好HIGH CLASS架
% u8 R% ~( l+ z! h! NGOLF<----高級運動!!
Originally posted by neptune1122 at 2005-6-20 09:50 PM:
/ {$ t; i" a7 f" o" r" M' {8 P8 S- v0 [5 {: D1 e: m4 p, Z
哇~~你。。。。。。。。
! R/ W1 M2 b* p4 W
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=57253&fpage=1
5 ~2 n7 X8 E: ^+ G4 Y" O0 |' h# K. A8 ]7 V( s+ J
逼不得以姐。。。
Originally posted by vivienna at 2005-6-20 09:45 PM:6 h+ O6 w% b- D$ s; _) L) `

! F* N0 g) [* R" r轉左啦﹐搞到滿城風雨﹐多謝曬
0 w9 Y* i6 P) p. B& B* V% Q

, s* a& ]: \2 c; D/ h6 q7 o$ x駛唔駛咁串呀!我只是話睇完覺得不安
$ A4 L3 D$ H8 ^' ^) a6 l+ e希望佢可以考慮下轉咗去
+ Y. h! s7 y! [! L而且有好多人都有同感,唔係只有我一個人有咁既感覺* m& j) _- e' ~3 N/ }: ?2 _
既然呢度有你係度
& {7 ]9 o$ B% u, M9 f1 y咁好啦!我消失# J  ?2 q  [% p4 q
再見啦!各位
Originally posted by srfqt1 at 2005-6-20 09:53 PM:3 f% [8 E$ T# N
* ~. z4 R" _. B4 [5 l6 {) ~3 M  M
駛唔駛咁串呀!我只是話睇完覺得不...
4 y3 I5 H8 \$ e: J1 v7 ]$ @
我吹下水姐。。。唔好走啦: a9 g& Z" y3 e. F
全人類會嬲曬我架喇
Originally posted by srfqt1 at 2005-6-20 09:53 PM:
  j- I. K; X. }  {! P0 l6 c$ F5 y; j1 i  ~. y+ H

7 m! z5 \: o" B1 H駛唔駛咁串呀!我只是話睇完覺得不...
% b# l4 i! L: c$ _
噢 =.="
% S5 {& U$ a  \6 u; X  P" c  ]唔好走呀
呢排好似好多爭執 =.="
Originally posted by sfxc0000 at 2005-6-20 09:55 PM:
  q1 u; f5 L0 ]; a5 y" t呢排好似好多爭執 =.="
* ^; L- v6 Q( A' w) o7 G
Originally posted by william303 at 2005-6-20 09:56 PM:
( i5 o% k5 V- g+ f
5 m$ A' s& X0 z- C: {* v* Q55
7 w9 X2 `! P9 h: P9 B$ t
都唔知點解會咁
Originally posted by sfxc0000 at 2005-6-20 09:55 PM:7 m0 D4 I3 a* v6 J
呢排好似好多爭執 =.="
9 w# g! M3 A  G6 m) ^! f7 f我道歉先﹐我多口﹐唔好甘掃慶啦。
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。