<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by toro at 2007-5-26 02:14 AM:9 V0 N/ ^5 L" s. _8 N0 H7 b

& A/ Q$ H7 l7 E  F* P  e夏雪宜呢?
% L: l* [! N" l' k碧血劍女主角???
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 02:16 AM:
7 M! T- ?9 Z2 u. P( k9 ]  r2 H8 R4 y3 P% T& F
碧血劍女主角???
6 M( D# D$ P; J& k' Z/ R: S
金蛇郎君呀,公嚟,我覺得佢都幾慘
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 02:16 AM:
1 J; r2 b9 k3 G
" b1 |5 S, P: S+ J1 m6 s. e碧血劍女主角???
! n+ A- d0 j  n9 v9 v" E, P$ N
色文方面考慮下馬夫人吖
Originally posted by toro at 2007-5-26 02:15 AM:6 O  ~5 y9 Z1 r$ l8 i- G  N2 C! D
4 |4 v; ]2 A7 T
馬夫人應該口岩你玩
; J( |  k2 h! G8 B7 D佢反而好d , 因為上進型女奸人 , 我會有某程度欣賞
Originally posted by toro at 2007-5-26 02:18 AM:
. P) c& W" p" o; W- _
. L" S9 v7 E: S- J1 D4 {, w7 y( W色文方面考慮下馬夫人吖
3 o" ^; u) Y: X8 |$ t
唔會拉 , 驚做做下比佢整死
Originally posted by toro at 2007-5-26 02:17 AM:- e4 d, N& B/ C0 Y2 [

0 [) D; M, U9 b+ v3 m金蛇郎君呀,公嚟,我覺得佢都幾慘
3 b$ M/ z( x9 n7 l唔熟e套 ...
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 02:18 AM:
) D/ e% k/ w! g) r; {4 P/ P! V  B0 Y4 H9 K  s! S. P- R2 f
佢反而好d , 因為上進型女奸人 , 我會有某程度欣賞
; K* e2 N! M* h8 N先講佢為喬峰自慰
5 Q* g$ q6 ~% \4 v* C- M# T! C# B再色誘白世鏡9 i% K- n+ q/ q) u* |4 G
最後丐幫幫衆識破為喬峰輪佢大米
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 02:20 AM:- p$ p& q# g7 L: N, r9 o
: e. }2 a. f$ S( m7 S# M4 t
唔會拉 , 驚做做下比佢整死
: n- B4 X# a/ e4 ~0 r$ Y朱九真囉…又一仆街
Originally posted by toro at 2007-5-26 02:22 AM:
) S% q7 Z1 K3 ?/ w5 e# Z  q& S' ~' I+ x4 V. Q* h. y& l$ ~+ r2 E9 A
朱九真囉…又一仆街
' G1 ^5 ]! T" N7 x8 L8 S1 J8 E要出名d既 ...
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 02:23 AM:+ T5 ]4 P! J4 M5 a
  S$ y9 q7 ?4 i0 e
要出名d既 ...
$ x  ~7 ], f6 m9 O, B
南蘭算唔算?我ok唔中意佢
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。