<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by neptune1122 at 2005-6-20 10:07 PM:  y# K; G, ^. Z! }8 |3 F
2 X) o$ m7 ^9 E. l3 L5 b
你也是還在讀書啊?
) R9 @+ v: a; Y( T0 N# E7 K
係啊,好似同00一樣
【icon小偷™】
Originally posted by william303 at 2005-6-20 10:12 PM:3 v- N9 M# l1 R1 i" _& i* _  \
- F7 M) w" h% i1 R* W. M
唔勁,淨係打校隊
6 R: {3 C: z( j# p. C, m4 A$ d2 A
廢極有限
Originally posted by 月月鳥 at 2005-6-20 10:11 PM:
% A" t$ P9 n$ `) K( X4 o, s8 K9 r  q# M
我係七公尺專家:cool:
: Y. r! M# q- M5 E定點專家!勁!
Originally posted by twh1110 at 2005-6-20 10:12 PM:
+ w; Y# ^. o5 a" G) {  J
2 G+ N8 ]: m9 \0 V係啊,好似同00一樣
1 Z( ?; i1 A9 x$ _3 C
你考完會考???
Originally posted by sfxc0000 at 2005-6-21 12:09 AM:
& I# X& r8 A; g5 T8 q) H2 U# S4 H, L
* a1 `+ a& R9 o- k  b8 P  K咪就係得呢一科囉, 有鬼用咩
; Z" ], v" [. n( O5 \3 b1 ]. ^" R0 Q& P$ u
大學讀數學囉
Originally posted by william303 at 2005-6-20 22:12:0 H" }1 E; @9 s! l! F3 M5 |
2 E! |& m7 R$ U# I/ @# y
唔勁,淨係打校隊
1 F% r9 W+ m7 h0 ~/ d8 `唔勁,淨係打港隊:cool:
Originally posted by crap at 2005-6-20 10:10 PM:. S" X. l3 v, x' _7 W$ a

) b$ c9 L5 M- F, ]8 X" l8 V
3 S2 P/ J, n  j& c我唔敢打壁球嫁, 好怕隻眼換左做個波=.=
9 T! i% C  V" i1 E: x, I) s我最勁有次比個高速網球打左隻左眼﹐成3日都開唔到眼呀﹐好彩無盲咋。
Originally posted by 月月鳥 at 2005-6-20 10:11 PM:' d3 T$ X( J) f' X* R! y% l
& Q3 R% ~5 o- _1 m! `7 J  x  [
我係七公尺專家:cool:
- }- O. w3 N( N: f& C: l你好似乜野運動都有玩喎 =.="
Originally posted by leaveman418 at 2005-6-20 10:11 PM:. [4 N0 O9 @! o0 i

" p& S, ?4 j3 I
- B7 d, S7 @' t6 @$ {係﹖我就來係你地既新力軍啦
% }5 v6 |4 _  p; B) x. P
唔使咁灰既!
Originally posted by sfxc0000 at 2005-6-20 10:09 PM:2 m: |) y7 A, R" H* [4 f7 I7 \

! a6 U4 ^% p9 k* s& `0 x9 w. \0 b4 u最弊攞唔到C呢
& {- x6 M. C) Y
我讀讀下,覺得phy chem bio愈黎愈冇興趣
【icon小偷™】
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。